Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Μπήκαμε νωθρά, όμως ανεβήκαμε, δημιουργήσαμε φάσεις και ψάχνουμε το γκολ

Ημίχρονο: Μπήκαμε νωθρά, όμως ανεβήκαμε, δημιουργήσαμε φάσεις και ψάχνουμε το γκολ


Στα πρώτα λεπτά φάνηκε μία αδυναμία από πλευράς μας να οργανωθούμε και να κτίσουμε παιχνίδι από την άμυνα. Αντίθετα οι Καζάκοι έβγαιναν με περισσότερες αξιώσεις μπροστά και ήταν πιο επιθετικοί και απειλητικοί.  Μετά το 10 λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να βγαίνει λίγο περισσότερο μπροστά.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να παίζει καλύτερα μετά το πρώτο τέταρτο, να κυκλοφορεί καλύτερα και να χάνει ευκαιρίες.

Το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας διαδέχθηκε μία καλή παρουσία. Ήταν αρκετές οι στιγμές στις οποίες μπρούσαμε να κάνουμε τη ζημιά όμως το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Έφυγε στο τέλος τραυματίας ο Παπουλής και μπήκε στη θέση του ο Ζαχαρίου.

Οι φάσεις του ημιχρόνου:

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε ύστερα παό εκτέλεση πλαγίου άουτ. Στο 5ο λεπτό έγινε μπάσιμο στην περιοχή μας και επικίνδυνη παράλληλη πάσα από πλάγια θέση όμως ο Φαμπιάνο ήταν σε ετοιμότητα.

Ένα λεπτό αργότερα έγινε λάθος από τον Ψάλτη στην άμυνα μας, πήραν οι Καζάκοι με τον Κόσοβιτς να οσυτάρει έξω από την περιοχή όμως το σουτ του δεν ήταν καλό.

Στο 8ο λεπτό η Καϊράτ κέρδισε φάουλ από αριστερά. Το εκτέλεσε ο Άλβες όμως η μπάλα πέρασε από όλους μπροστά στην εστία μας.

Στο 10 λεπτό ο  Φαμπιάνο απέκρουσε δύσκολα μία κεφαλιά του Καντέ στην περιοχή μας, η μπάλα κτύπησε και στο δοκάρι.

Στο 11ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ απευθείας, απέκρουσε ο Ποκατίλοφ σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα στο κόρνερ που εκτελέστηκε η μπάλα πήγε στον Λανγκ που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι πάνω στον Ποκατίλοφ.

Στο 13ο λεπτό έγινε λάθος στο χώρο του κέντρου, πήραν οι Καζάκοι, ο Καντέ πήρε κάθετα την πάσα και σούταρε από απόσταση όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 16’ ο Κακουλλής πήρε κάθετη πάσα, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, έκανε αδύναμο και άστοχο σουτ.

Στο 17ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε την πιο καλή της στιγμή μέχρι εκείνη τη στιγμή. Γκόμεθ και Λέτσιακς συνδυάστηκαν από αριστερά, ο Γιαν σέντραρε, ήρθε με ταχύτητα ο Ψάλτης να σουτάρει και να χάσει ευκαιρία.

Στο 21ο χάθηκε απίστευτη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Γκόμεθ έδωσε κάθετα στον Λέτσιακς αριστερά, αυτός σέντραρε βλέποντας τον Ψάλτη να έρχεται από πίσω, το πλασέ του όμως αποκρούστηκε ασταθώς παό τον Πολιάκοφ, η μπάλα πήγαινε μέσα και ήρθε αμυντικός πάνω στη γραμή να διώξει.

Στο 30ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, αποκρούστηκε όχι καλά η μπάλα από την άμυνα της Καϊράτ, βρέθηκε έξω από την περιοχή ο Παπουλής που πλάσαρε άστοχα.

Στο 31ο λεπτό ο Άλβες έκανε σουτ αδύναμο συρτό πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 32ο λεπτό ο Μπασιρού έκανε άστοχο σουτ έξω από την περιοχή.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 35’ ο Γκόμεθ.

Στο 36ο λεπτό εκτέλεσαν κόρνερ οι Καζάκοι, έγινε επικίνδυνη κεφαλιά από τον Αλίπ στο πρώτο δοκάρι με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι της εστίας μας.

Στο 45ο λεπτό ο Παπουλής αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Ζαχαρίου.

Ένα μπέρδεμα στην τελευτάια φάση του ημιχρόνου στην περιοχή μας λίγο έλειψε να φέρει γκολ για την Καϊράτ.