Home TOP NEWS Μπεργκ: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι… ψάχνουμε να βρούμε τη σταθερότητα μας»

Μπεργκ: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι… ψάχνουμε να βρούμε τη σταθερότητα μας»


Μιλά στου αθλητικούς συντάκτες ο Χένινγκ Μπεργκ αυτή την ώρα. Παρακολουθείστε ζωντανά τη διάσκεψη τύπου.

Αναλυτικά:

Πρώτη τοποθέτηση: Περιμένουμε το παιχνίδι αύριο. Είναι ωραίο το ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση, ανυπομονούμε. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι καλό για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ομάδας.

Αν θα παίξει ξανά με 3 αμυντικούς: «Νομίζεις ότι θα απαντήσω ναι ή όχι σε αυτή την ερώτηση;»

Πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι;  «Λένε ότι είναι 3 βαθμοί σε κάθε παιχνίδι όμως αν θέλεις να προχωρήσεις είναι καλό να κερδίζειτα ματς στην έδρα σου. Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη με όποιο κι αν παίζουμε, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Μετά την ισοπαλία στο Καζακστάν θέλουμε το κέρδος απέναντι σε μία καλή ομάδα, που απέκλεισε την ΑΕΛ, πήρε ισοπαλία με τη Βασιλεία. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για νίκη. Αν κερδίσουμε θα έχουμε καλύτερες πιθανότητες για προκριση.»

Η σύγκριση με τα γκρουπ πέρσι και φέτος: Αν κοιτάξεις τις ομάδες, Γκρανάδα, PSV και ΠΑΟΚ οπότε ο όμιλος πέρσι ήταν σε πιο ψηλό επίπεδο. Για αυτό ήταν Γιουρόπα Λιγκ και φέτος Κόνφερενς. Σε τέτοια παιχνίδια όλα μορούν να συμβούν. Οι φετινές ομάδες είναι πιο κοντά στο δικό μας επίπεδο. Η Βασιλεία είναι η καλύτερη ομάδα, είναι και η Καραμπάκ και η Καϊράτ και θα δούμε στο τέλος τη διαφορά μας από αυτές τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. 

Για το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καλύτερο της παιχνίδι απέναντι στον πιο δύσκολο φετινό αντίπαλο, την Ατβέρπ: Είναι δύσκολο να πω το γιατί. Θυμάμαι στο πρώτο ημίχρονο η Ατβέρπ ήταν μπροστά και είχε συνεχώς τη μπάλα. Θυμάμαι και πως παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Μερικές φορές τα παιχνίδια εξελίσσονται διαφορετικά. Κάποιες φορές έχεις τις συγκυρίες μαζί σου, μερικές φορές έχεις αυτή την έξτρα ποιότητα και κάποιες άλλες όχι. Είναι λεπτές πάντα οι ισορροπίες. Προσπαθούμε να βρούμε την σταθερότητα και τη συνέχεια από το καλοκαίρι. Όταν καταφέρουμε να προπονηθούμε μαζί και καταφέρουμε τη βελτίωση ελπίζω ότι θα κερδίσουμε περισσότερους αγώνες. Έχουμε καλό ρόστερ, ψάχνουμε τον συγχρονισμό μας και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. 

Για τον κόσμο που θα είναι για πρώτη φορά παρών: Είναι πολύ καλό αυτό. Ήταν στενάχωρο πέρσι όταν ερχόμασταν στο γήπεδο και ήταν άδειο. Η ατμοσφαιρα στο παιχνίδι με την Άτβερπ ήταν κορυφαία. Περιμένουμε να παίξουμε μπροστά τους και να νιώσουμε τη στήριξη τους. Ελπίζουμε να κάνουμε άυριο ένα καλό παιχνίδι.