Home TOP NEWS Μάρκο Χάμπερ: “Έχουν περάσει 14 χρόνια που έφυγα από την Κύπρο –...

Μάρκο Χάμπερ: “Έχουν περάσει 14 χρόνια που έφυγα από την Κύπρο – Φανταστικοί οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάρκο Χάμπερ βρέθηκε στην Κύπρο τις προηγούμενες μέρες για να δει ματς της ομάδας μας και όχι μόνο και παραχώρησε δηλώσεις  για λογαριασμό της εκπομπής “Τotal Green”


Αναλυτικά:

Πώς νιώθει που βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ:
 “Πολλά συναισθήματα, έχουν περάσει 14 χρόνια που έφυγα από την Κύπρο. Είναι η πρώτη φορά σήμερα που έρχομαι ξανά Κύπρο για να δω ματς. Είδα μερικούς παλιούς φίλους και ήταν έντονη συναισθηματική στιγμή.

Η γνώμη του για την ομάδα: “Δεν μπορώ να πω πολλά, είδα ένα ημίχρονο. Δεν μπορώ να σας πω τι κάνουν καλά ή που είναι τα προβλήματα. Η ομάδα παίζει στο Κόνφερενς και στο πρωτάθλημα πάει καλά τα τελευταία δύο χρόνια οπότε κάτι πρέπει να είναι καλή ομάδα”.

Πώς ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ: “Ήταν το 2002, πέρασε πολύς καιρός. Ήταν δύσκολες στιγμές στη Γερμανία και έληγε το συμβόλαιο μου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ το ήξερε και με πήραν τηλέφωνο πάρα πολλές φορές. Επίσης ο Ράουφμαν με κάλεσε και μου είπε ότι θα ήταν ωραίο να έρθω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήρθα να επισκεφτώ την Κύπρο, μίλησα με τον πρόεδρο και αποφάσισα να έρθω. Ηταν μια πολύ καλή απόφαση και είχα πολύ επιτυχημένο πέρασμα.”

Η καλύτερη του ανάμνηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ: “Φυσικά το πρωτάθλημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καιρό να πάρει πρωτάθλημα. Ήταν μια καλή χρονιά με άλλους Γερμανούς παίκτες κιόλας. Πανηγυρίσαμε με αυτούς τους φανταστικούς οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι πολύ παθιασμένοι με καρδιά και πάθος για τον σύλλογο. Ήταν μια μεγάλη στιγμή”

Αν βλέπει την Ομόνοια: “Όχι. Όταν ήρθα στη Γερμανία το 2007 ασχολήθηκα με τον management και την προπονητική. Δούλεψα στην ομάδα της πόλης μου την Καϊζερσλάουτερν και μετά σε ακαδημίες. Τώρα είμαι στις ακαδημίες της Μόναχο 1860. Δεν έχω τον χρόνο, είναι πολύ μακριά και δεν μπορώ να το δω τηλεοπτικά στη Γερμανία.”

Όμως παρακολουθώ τα αποτελέσματα χωρίς να έχω δει ποτέ ζωντανά την ΟΜΟΝΟΙΑ ή την Ανόρθωση. Είναι η πρώτη φορά σήμερα”.