Home TOP NEWS Match Report: Προηγηθήκαμε όμως δεχθήκαμε τέσσερα σε ένα ημίχρονο από μία ανώτερη...

Match Report: Προηγηθήκαμε όμως δεχθήκαμε τέσσερα σε ένα ημίχρονο από μία ανώτερη ομάδα


Χάσαμε το παιχνίδι στο ΓΣΠ με 4-1 και πλέον οι πιθανότητες μας για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση μετά τους ομίλους περιορίζονται, παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στη δεύτερη αγωνιστική. Ήταν ίσως το κρισιμότερο ματς στον όμιλο και δεν τα καταφέραμε, παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε.

Το γκολ του Γιαν Λέτσιακς έδωσε προβάδισμα στο πρώτο μέρος όμως το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην αντίπαλο μας. Ήταν πιο απαιτητική, πιο διεκδικητική, ήταν αυτή που επιδίωξε περισσότερο να επιτεθεί και αυτό της έδωσε τη νίκη. Σκόραρε 4 φορές στο δεύτερο μέρος και δίκαια φεύγει από το νησί μας με το τρίποντο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε απόψε ευκαιρία αφού οι συνθήκες κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ευνοϊκές. Πήρε προβάδισμα, είχε τον κόσμο δίπλα της κι όμως παρουσίασε ξανά σημαντικές αδυναμίες, κυρίως στην άμυνα και τις πλήρωσε. Επιθετικά βγήκαν κάποιες καλές φάσεις, όχι πολλές και εννοείται δεν ήταν αρκετές.

Η ομάδα αδυνατεί να βρει ρυθμό και αυτό της στοιχίζει.  Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε πολυ περισσότερα πράγματα από την ομάδα μέχρι τώρα.

Θα είναι δύσκολη η ανασύνταξη και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να βρούμε ξανά το δρόμο μας.

Τραυματίστηκε ο Μπασιρού και θα περιμένουμε την ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες. Αγωνίστηκε ο Μποτεάκ ξανά υστερα από 2 σχεδόν μήνες.

Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Καραμπάκ βρήκε ευκαιρία με ένα σουτ το οποίο δεν έγινε ιδανικά από τον Ζουμπίρέτσι η μπάλα κατέλειξε στον Φαμπιάνο.

Απάντησε η ΟΜΟΝΟΙΑ ένα λεπτό αργότερα. Έγινε μπαλιά από τον Ζαχαρίου μπροστά στον Κακουλλή ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε από δύσκολο σημείο ένα σουτ πάνω στον τερματοφύλακα.

Σουτ μακρινό έγινε στο 4ο λεπτό από τον Μπαϊράμοφ πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 7ο λεπτό ο Ζαχαρίου έκανε έυκολο λάθος στο κέντρο, πήραν μπάλα οι Αζέροι με τον Ζουμπίρ να κερδίζει φάουλ πλάγια έξω από την περιοχή μας το οποίο δεν έφερε κάτι.

Στο14ο λεπτό ο Γουατζί έκανε με δύναμη ένα πολύ επικίνδυνο σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία χάθηκε στο 17ο λεπτό για την Καραμπάκ. Ο Ζουμπίρ σούταρε στην εστία, απέκρουσε δύκολα ο Φαμπιάνο, έδιωξε ο Λέτσιακς όχι καλά, η Καραμπάκ έμεινε στην επίθεση, έγινε πλαγιοκόπηση από αριστερά, βγήκε μπαλιά η μπάλα κόντραρε στον Ψάλτη και πήγε στο κάθετο δοκάρι της εστίας μας.

Στο 22ο λεπτό έγινε σουτ μέσα από την επριοχή από αριστερά με τον Φαμπιάνο να είναι σε ετοιμότητα.

Ένα σουτ  εκτός στόχου έγινε στο 25ο λεπτό από τον Γουατζί.

Στο 29ο λεπτό ο Μπασιρού έμεινε στο έδαφος. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντιακαταστάθηκε από τον Σέχου.

Στο 31ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά, πετάχτηκε ο Λανγκ στην καρδιά της άμυνας της Καραμπάκ, έπιασε την κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε σταθερά.

Στο 39’ ο Παπουλής κέρδισε φάουλ πλάγια αριστερά. Το εκτέλεσε ο Ζαχαρίου, πετάχτηκε στο 1ο δοκάρι ο Λέτσιακς και σκόραρε με κεφαλιά.

Στο 45ο λεπτό έχασε ευκαιρία η Καραμπάκ ύστερα από σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι όμως ευτυχώς ο επιθετικός δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Β’ Ημίχρονο

Έμεινε στα αποδυτήρια ο Παπουλής και τη θέση του πήρε ο Λοϊζου.

Η πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος ήταν για την Καραμπάκ με ένα σουτ άστοχο, έξω από την περιοχή.

Στο 52ο λεπτό η Καραμπάκ σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ. Ο Κάντι πήρε μπάλα από δεξιά, έκλεινε προς τον κεςντρικό διάδρομο, αφέθηκε να κάνει σουτ, το επιχείρησε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 60ο λεπτό η Καραμπάκ έχασε μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον σκόρερ της, τον Κάντι ο οποίος πήρε μπάλα στην περιοχή πλάγια, απέφυγε δύο παίκτες έκανε σουτ με το αριστερό το οποίο ήταν άστοχο.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 61ο λεπτό ο Ζαχαρίου.

Στο 64ο λεπτό μπήκαν Μποτεάκ και Τσέποβιτς στο παιχνίδι, στη θέση των Ζαχαρίου και Κακουλλή.

Στο 67ο λεπτό ο Μεντβέντεβ βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή μας, το έκανε όμως ήταν άστοχο.

Στο 72ο λεπτό οι Αζέροι συνδιάστηκαν εξαιρετικά έξω από την περιοχή μας, ο Ζουμπίρ βρέθηκε σε θέση για σουτ, το έκανε αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε πολύ δύσκολη απόκρουση, η μπάλα έμεινε διεκδικήσημη και ήρθε από πίσω ο Σεϊντάεφ για να κάνει το 1-2.

Στο 78ο λεπτό βγήκε μπαλιά στην περιοχή μας με ύψος, ο Λανγκ έκανε αχρείαστο χέρι και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μεντβέντεφ και σκόραρε.

Στο 80 ο Λέτσιακς έδωσε τη θέση του στον Κίκο

Είχε ακόμα 2 σουτ η Καραμπάκ πριν το τέλος του αγώνα χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ.

Στο 94ο λεπτό ο Κάντι πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, έκανε ότι ήθελε ανάμεσα από δύο αμυντικούς μας, βρήκε τρόπο να τελειώσει τη φάση και να σκοράρει.