Home TOP NEWS Να μείνει ανεπηρέαστη η ομάδα από τον “πόλεμο”!

Να μείνει ανεπηρέαστη η ομάδα από τον “πόλεμο”!

Μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με την Δόξα έχει ξεσπάσει θυέλλα αντιδράσεων και ένας ανελέητος “πόλεμος” από άλλες ομάδες για τις διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν στην αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας.


Η ομάδα μας καλείται να “κλείσει” τα αυτιά και τα μάτια, για να μην ακούει και να μην βλέπει τα όσα γράφονται, παραμένοντας συγκεντρωμένοι στους στόχους της, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ παρά τη νίκη, παρουσιάστηκε κακό στο παιχνίδι με την Δόξα και ο Νορβηγός κόουτς μέσα από τις επόμενες προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα προσπαθήσει να διορθώσει τα κακώς έχοντα κείμενα, έτσι ώστε να μπορέσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο με την Πάφο FC.

Eξακολουθούμε να έχουμε απαιτήσεις και το προπονητικό τημ να θέτει υψηλούς στόχους, οφείλουμε να μείνουμε πιστοί σε αυτούς και να αγνοήσουμε τους εξωγενής παράγοντες. Η ομάδα πρέπει να ανεβεί, να βελτιώσει τις εμφανίσεις της και αν είναι να δυνατό να αρχίσει να παίρνει πιο εύκολες νίκες.

Σίγουρα οι επόμενες εβδομάδες δεν θα είναι εύκολες με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη, γι’ αυτό άπαντες πρέπει να αγνοήσουν τον “πόλεμο” που μένεται όσον αφορά το διαιτητικό κομμάτι και να επικεντρωθούν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.