Home TOP NEWS Να βγάλει αντίδραση στο Καζακστάν

Να βγάλει αντίδραση στο Καζακστάν

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει μπει ήδη στο συρτάρι, καθώς σε ένα τριημέρο ακολουθεί το  πρώτο παιχνίδι, για τους ομίλους του Conference League με την Καϊράτ Αλμάτι.


Η ήττα στο “ΑΕΚ Αρένα” στην πρεμιέρα της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα είναι γεγονός ότι πλήγωσε αρκετά, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν ότι δεν μπορούν να μείνουν με το κεφάλι σκυμμένο.

Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές γύρισαν ήδη σελίδα και άρχισαν να σκεφτόνται ήδη τον επόμενο αγώνα που είναι αυτός με την Καϊράτ ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (16/9) στο Καζακστάν.

Μετά από μια ήττα, το καλύτερο αντίδοτο είναι η πάντα η νίκη στον αμέσως επόμενο αγώνα που ακολουθεί, γι αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι που έχει ενώπιον της με τους Καζάκους, θα κληθεί να βγάλει αντίδραση και να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί, αν αυτοί έρθουν και με καλή εμφάνιση θα είναι ακόμη καλύτερα.

Είμαστε βέβαιοι ότι, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του θα καταφέρουν να βρούν και πάλι τον τρόπο να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στις νίκες, οι οποίες θα δώσουν στην ομάδα μας την ψυχολογία και την ώθηση, για να μπορέσει να βγάλει το δύσκολο και βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που έχει ενώπιον της μέσα στον Σεπτέμβριο.