Home TOP NEWS Πέντε Διεθνείς πήραν χρόνο συμμετοχής

Πέντε Διεθνείς πήραν χρόνο συμμετοχής


Εννέα Διεθνείς μας είχαν υποχρεωσείς κατά την διάρκεια της χθεσίνης ημέρας με πέντε εξ αυτούς μάλιστα να αγωνίζονται στα παιχνίδια που έδωσαν τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Συγκεκριμένα υποχρεώσεις είχαν οι επτά Διεθνείς μας με την Εθνική Κύπρου Λοίζος Λοίζου, Νικόλας Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Παναγή, Πάρης Ψάλτης, Φώτης Παπουλής, Μαρίνος Τζιωνής και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, επίσης υποχρεώσεις είχαν και οι Φουάντ Μπασίρου με τις Κομόρες και ο Τόμας Χούμποτσαν.

Από τους εννέα Διεθνείς αγωνίστηκαν οι Φώτης Παπουλής και Πάρης Ψάλτης στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Μάλτα. Οι Νικόλας Παναγιώτου και Λοΐζος Λοΐζου πέρασαν ως αλλαγή στο 58ο και 71ο λεπτό αντίστοιχα.

Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Φουάντ Μπασιρού στη φιλική νίκη της χώρας του (Κομόρες) με 7-1 απέναντι στις Σεϋχέλλες, ενώ ο Τόμας Χούμποτσαν έμεινε εκτός αποστολής στο ισόπαλο παιχνίδι της Σλοβακίας με την Σλοβενία.


Σήμερα στις 21:45 η Εθνική Ουγγαρίας στην οποία αγωνίζεται ο Άνταμ Λανγκ θα αναμετρηθεί με την Εθνική Αγγλίας κι αύριο στις 19:00 η Εθνική Νιηγρίας θα αναμετρήθει με την Λιβερία.

Οι επόμενες υποχρεώσεις των Διεθνών μας:

Σήμερα
21:45 Ουγγαρία – Αγγλία (Άνταμ Λανγκ)

Αύριο
19:00 Νιγηρία – Λιβερία (Αμπντουλαχί Σέχου, Φράνσις Ουζόχο)

Σάββατο(4/9)
19:00 Κύπρος – Ρωσία (Λοίζος Λοίζου, Νικόλας Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Παναγή, Πάρης Ψάλτης, Φώτης Παπουλής, Μαρίνος Τζιωνής και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου)

21:45 Σλοβακία – Κροατία (Τόμας Χούμποτσαν)

Τρίτη(7/9)
Κομόρες – Μπουρούντι (Φουάντ Μπασίρου)