Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Δόξα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Δόξα

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμοι για την δεύτερη “μάχη” στο πρωτάθλημα η οποία θα είναι κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την προσφυγική ομάδα έχοντας στην αποστολή της συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι εδώ και καιρό παροπλισμένοι, Μιξ Ντίσκερουντ, Γιάννης Κούσουλος και Έρικ Μποτεάκ, ενώ θα αναμένουμε να δούμε το απόγευμα αν ο Παπουλής δηλώθηκε τελικά να είναι στο σημερινό ματς.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Μάρκο Τσέποβιτς ο οποίος ως γνωστόν έμεινε στην Κύπρο και δεν ταξίδεψε στο Καζακστάν έτσι ώστε να προετοιμαστεί ακόμη καλύτερα και να είναι πιο έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν σε Κύπρο και Ευρώπη.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα μας με διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είδαμε κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Γιούστε και Παναγιώτου και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Ψάλτης (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Μπασίρου και Γιόρντι Γκόμεθ  και στα δύο άκρα οι Τζιωνής και Λοίζου.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα σήμερα με τους Ατιεμγουέν και Τσέποβιτς.