Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Πάφο

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Πάφο

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμοι για το τρίτο τους παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο θα είναι κόντρα στην Πάφο FC στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Πάφου έχοντας στην αποστολή της συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι εδώ και καιρό παροπλισμένοι, Μιξ Ντίσκερουντ, Γιάννης Κούσουλος και Έρικ Μποτεάκ, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Γιόρτνι Γκόμεθ.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Φώτη Παπουλή ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καϊράτ Αλμάτι στο Καζακστάν και ως γνωστόν έμεινε εκτός από το παιχνίδι με την Δόξα την περασμένη Δευτέρα.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα μας όπως και με την Δόξα με μερικές ωστόσο διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Γιούστε και Χούμποτσαν και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Ψάλτης (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Μπασίρου και Σέχου  και στα δύο άκρα οι Ζαχαρίου και Λοίζου.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα σήμερα με τους Ατιεμγουέν και Κακουλλή.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τσέποβιτς και Μαρίνος Τζιωνής.