Home TOP NEWS Στοίχημα για Μπεργκ και ΟΜΟΝΟΙΑ η απουσία του Γιόρντι!

Στοίχημα για Μπεργκ και ΟΜΟΝΟΙΑ η απουσία του Γιόρντι!

Αδιαμφησβήτητα ο Γιόρντι Γκόμεθ είναι ένα μεγάλο και σημνατικό κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κάπταιν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την παρουσία του, τόσο στο γήπεδο, όσο και στο προπονητικό κέντρο είναι καταλυτική για όλη την ομάδα.


Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στις τάξεις του συλλόγου έχει προσφέρει τα μέγιστα,  αποτελεί υπόδειγμα προς όλους κι έδειξε ότι, όταν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μπορεί να κουβάλησει την ομάδα στις πλάτες του και να της δώσει παράλληλα αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται εντός των τεσσάρων γραμμών για να πετύχει τους στόχους της.

Φυσικά ο 36άρης πλέον Γιόρντι Γκόμεθ, ο οποίος είναι βασικός κι αναντικατάστατος ναι μεν, είναι ένα από τα βασικότερα “γρανάζια” στην μηχανή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως δεν μπόρει να έχει πάντα την ίδια καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά όταν η ομάδα μας τον χρειάζεται να αγωνίζεται τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη.

Είναι γεγονός ότι ο Γιόρντι Γκόμεθ σε αυτό το ξεκίνημα της νέας σεζόν έχει μία μεγάλη διαφορά από τον Γκόμεθ των προηγούμενων σεζόν που έχουν συνηθίσει.  Πέρσι σε όλα τα παιχνίδια παρά το γεγονός ότι έδειχνε κόπωση, εντούτοις ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.
Στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο αρχηγός, λείπει από τις παλιές καλές του τοποθετήσεις, κάνει κάποια αβιάστα λάθη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται και κριτική για τις εμφανίσεις του από τον κόσμο.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Δόξα, ο Γκόμεθ δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα κάτι που θα τον αναγκάσει να κάτσει στα παιχνίδια με Πάφο και Ολυμπιακό, φυσικά αυτό που φανέρωσε η κάρτα που δέχθηκε σε μια φάση που δεν μας έχει συνηθίσει, είναι την έλλειψη συγκέντρωσης και ηρεμίας, τα οποία είναι συνεπακόλουθα της κούρασης.

Σίγουρα κανείς μας δεν θέλει να απουσιάζει κάποιος ποδοσφαιριστής, αφού όλοι είναι απαραίτητοι, ωστόσο η κόκκινη κάρτα στην περίπτωση του Γκόμεθ, σίγουρα θα τον ξεκουράσει και θα τον φρεσκάρει ενόψει της συνέχειας.

Πάντως η απουσία του Ισπανού μέσου θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για τον Μπεργκ, όσο και για την ΟΜΟΝΟΙΑ για να δοκιμάσει πράγματα χωρίς αυτόν και ίσως θα είναι μια τεράστια ευκαιρία το τεχνικό τιμ να βρει την χρυσή τομή για το πως θα διαχειριστεί τον ποδοσφαιριστή από τούδε και στο εξής.