Home TOP NEWS Τι να πεις και τι να γράψεις γι’ αυτόν τον κόσμο!

Τι να πεις και τι να γράψεις γι’ αυτόν τον κόσμο!


Ο κόσμος της ομάδα μας πέρασε από τόσα κύμματα, απογοητεύτηκε, λυπήθηκε όμως είναι εδώ, εδώ πιστός στο καθήκον του, πιστός στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ παρά τις τόσες φουρτούνες που έζησαν μαζί με την ομάδα μας, πίστεψαν, έμειναν δίπλα σε αυτήν και τώρα έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με τις επιτυχίες τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη.

Την περσινή σεζόν ο κόσμος γεύτηκε την χαρά της προκρίσης σε Ευρωπαϊκούς ομίλους για πρώτη φορά, την επιστροφή στον θρόνο και την κατάκτηση του τίτλου, ενώ φέτος ήδη έχει δει το σύνολο του Μπεργκ να πανηγυρίζει ξανά την πρόκριση σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όλα τα πιο πάνω φυσικά έχουν ως αποτέλεσμα να βγάλουν προς τα έξω την τρέλα και την δίψα των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ να θέλουν να είναι δίπλα στην ομάδα μας. Ήδη αυτή την βδομάδα που διανύουμε ο Πράσινος ΛΑΟΣ έδειξε έμπρακτα την δυναμική του, αλλά και την στηρίξη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μέσα σε λίγα λεπτά εξαφάνισε τα εισιτήρια που είχε στην διάθεση του για το “ΑΕΚ Αρένα”, ενώ αν είχε κι άλλα είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνονταν “καπνός”, γέμισε μέσα σε λίγες ώρες δύο αεροπλάνα για την Ελβετία, ενώ σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε ότι, έσπασε το φράγμα των 5000 εισιτηριών διαρκείας.


Πραγματικά τι άλλο μπορείς να πεις και τι άλλο να γράψεις γι’ αυτόν τον κόσμο… Όταν μιλούν οι πράξεις τα λόγια πραγματικά είναι περιττά!