Home TOP NEWS O αήττητος Μπεργκ στο “ΑΕΚ Αρένα” και… η επιστροφή εκεί που πέρσι...

O αήττητος Μπεργκ στο “ΑΕΚ Αρένα” και… η επιστροφή εκεί που πέρσι στήθηκε πάρτι τίτλου!

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετρούν αντίστροφα για την δική τους πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (12/9) κόντρα στην ΑΕΚ.


Η προσπάθεια της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την τοποθεσία Λάρνακα και συγκεκριμένα από το “ΑΕΚ Αρένα” όπου την περσινή σεζόν κατάφερε να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια

Τέσσερεις μήνες μετά η ομάδα μας είναι έτοιμη να ριχθεί στην “μάχη” του πρωταθλήματος στο γήπεδο που επικράτησε δύο φόρες, μια στην κανονική διάρκεια και μία στα πλέι – οφ και παράλληλα έστησε και ένα μεγάλο πάρτι τίτλου.

Στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρεμιέρα της και στην επιστροφή της στον τόπο της γιορτής, είναι να ξεκινήσει με το “δεξί” τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα και να πανηγυρίσει άλλο ένα τρίποντο στο “ΑΕΚ Αρένα”.


Να σημειώοσυμε ότι η ομάδα μας αλλά και ο Χένινγκ Μπεργκ την Κυριακή έχουν αρκετούς λόγους να θέλουν μόνο τη νίκη στο “ΑΕΚ Αρένα”, πρώτος για να ξεκινήσουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα, δεύτερον να διατηρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το αήττητο της εκεί και τρίτο ο Μπεργκ να παραμείνει ο προπονητής που δεν έχει δεχθεί στο εν λόγω γήπεδο.