Home TOP NEWS Το “Ντούρις, Ντούρις, Ντούρις” η καλύτερη… ένεση ψυχολογίας για τον ποδοσφαιριστή!

Το “Ντούρις, Ντούρις, Ντούρις” η καλύτερη… ένεση ψυχολογίας για τον ποδοσφαιριστή!

Αυτό που έκανε ο Ντούρις στον χθεσινό αγώνα με την Δόξα, δηλαδή να πιάσει την μπάλα  στο 90λεπτό για να την στήσει στην άσπρη βούλα και ενώ η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ με 0-1, ήθελε κότσια και γερό στόμαχι.


Ο Σλοβάκος επιθετικός έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία και με εκτελεστική ικονότητα από τα έντεκα βήματα έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για να έρθει η μεγάλη ανατροπή και παράλληλα η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Φυσικά αυτό που κρατάμε δεν είναι μόνο το εύστοχο κτύπημα του Ντούρις από τα έντεκα βήματα, αλλά την ζεστή υποστήριξη και την αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους της ομάδας μας, μετά την επίτευξη το γκολ που έφερε την ισοφάριση κι άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για να έρθει η μεγάλη ανατροπή.

Ο Ντούρις μετά το γκολ, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα άκουσε ρυθμικά το όνομα του από τις τρεις κερκίδες του γήπεδου και σίγουρα όλο αυτό θα είναι μια “ένεση” ψυχολογίας για τον ίδιο στα παιχνίδια που θα κληθεί να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο “Ηλίας Πούλλος” γράφτηκαν πολλά γι’ αυτόν και κρίθηκε όσο ποτέ άλλο για την απόδοση του και για το ότι δεν στέλνει το τόπι στο πλεκτό.

Ο κόσμος όμως της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι με την Δόξα, για ακόμη μια φορά αναγνώρισε την προσπάθεια του, αλλά και το ότι είχε τα κότσια να εκτελέσει την παράβαση που κέρδισε ο Κακουλλής, μετατρέποντας την σε τέρμα.

Το πιο πάνω σκηνικό που έγινε στο ΓΣΠ την Δευτέρα είναι η απόδειξη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη οικογένεια τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς και είναι λογικό να υπάρχει και μια άριστη σχέση μεταξύ οπαδών και ποδοσφαιριστών.

Δείτε το βίντεο: