Home TOP NEWS Τώρα τα πράγματα… είναι αλλιώς!

Τώρα τα πράγματα… είναι αλλιώς!


Παραμένει τελικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Λοϊζος Λοϊζου. Ήταν ένα καλοκαίρι στο οποίο το όνομα του νεαρού «έπαιζε» καθημερινά, ενώ οι αναφορές για ενδιαφερόμενες ομάδες από τα μέσα ενημέρωσης δεν σταμάτησαν ούτε μέρα.

Μάλιστα υπήρξαν πληροφορίες πως η ομάδα είχε στα χέρια της πρόταση με σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα κι όμως επέλεξε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Και αυτόματα στο μυαλό μας έρχεται μία άλλη περίπτωση από το παρελθόν. Με εντελώς διαφορετικά δεδομένα αλλά και κατάληξη. Αυτή του Δημήτρη Χριστοφή.

Μετά από εκείνη την εντυπωσιακή χρονιά το 2012/13, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε από το μέσο της σεζόν μέχρι το τέλος της, μία εκπληκτική αγωνιστική εικόνα, όταν θεωρούσαμε όλοι δεδομένο πως αν διατηρούσαμε τότε το ρόστερ μας θα είμασταν έτοιμοι να επιστρέψουμε στους τίτλους, τα οικονομικά δεδομένα της εποχής επέβαλαν αποχωρήσεις.

Ο Δημήτρης Χριστοφή πωλήθηκε τότε στη Σιόν, άρον άρον, με ένα ποσό πολύ χαμηλότερο από την αξία του παίκτη, πολύ χαμηλότερο και από το πόσο που δαπάνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ λίγα χρόνια προηγουμένως για να τον αγοράσει. Η ομάδα ήταν βουτηγμένη στα χρέη και δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Οι πληροφορίες σήμερα αναφέρουν πως υπήρξε πρόταση για τον Λοϊζου με ένα ποσό το οποίο προσέγγιζε τα 3 εκατομμύρια. Κι όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ μέτρησε τα δεδομένα και αποφάσισε να κρατήσει τον παίκτη.

Αυτή είναι και η τεράστια διαφορά της σημερινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΟΜΟΝΟΙΑ του πρόσφατου παρελθόντος.