Home TOP NEWS Αρχίζει να παίρνει ηγετικό ρόλο

Αρχίζει να παίρνει ηγετικό ρόλο


Έβαλε άλλο ένα ενενηντάλεπτο στο ενερητικό του ο Έκτορ Γιούστε χθες, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του άνοδο. Ήταν και σε αυτόν τον αγώνα πάρα πολύ καλός, ήλεγχε πλήρως τον χώρο του, ήταν ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο ξεκινούσαν οι επιθέσεις της ομάδας από την άμυνα και γενικότερα έκανε ακόμα ένα μεστό παιχνίδι.

Ήταν θέμα χρόνου να πάρει στην ομάδα το ρόλο για τον οποίο ήρθε εδώ. Γίνεται σιγά σιγά ο ηγέτης της αμυντικής μας γραμμής, εμπνέει σιγουριά ενώ πριμένουμε πως στη συνέχεια θα δώσει κι άλλα πράγματα στην ομάδα, όπως για παράδειγμα γκολ στα στημένα.

Χθες πάντως ήταν αλάνθαστος, έβγαλε πολλές άμυνες, ιδιαίτερα στα δθιαστήματα που δεχθήκαμε πίεση, δεν έχασε σε κανένα σημείο τη ψυχραιμία του και απέδειξε για ακόμα μία φορά πως πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό κεντρικό αμυντικό.

Ουσιαστικά αυτό που διαφαίνεται είναι πως ο Γιούστε κερδίζει με το σπαθί του τη θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού και από κει και πέρα Λανγκ και Χούμποτσαν, αναλογώς του ποιος θα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, θα τον πλαισιώνουν στο κέντρο της άμυνας.