Home TOP NEWS Άρεσε ο Ζαχαρίου!

Άρεσε ο Ζαχαρίου!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίσαμε από το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ήταν μεταξύ άλλων και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου.


Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας στον αγώνα με τον Απόλλωνα τοποθετήθηκε από τον Χένινγκ Μπεργκ στο δεξί “φτερό” της επιθετικής γραμμής για να αγωνιστεί και υπήρξαν στιγμές στον αγώνα που έδειξε το πόση μπάλα ξέρει να παίζει.

Ο Ζαχαρίου πραγματικά “κατάπιε” αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνίστικό χώρο, είχε αρκετά τρεξίματα, ενώ κέρδισε πολλές και σημαντικές “μάχες” με τους αμυντικούς των “κυανολεύκων”. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι, είχε και πολλές επιστροφές αφού άφηνε την θέση του και κατέβαινε πιο πίσω για να δώσει βοήθειες στην μεσαία γραμμή, αλλά και στον Χούμποτσαν στο δεξί άκρο της άμυνας.

Να σημειώσουμε ότι ο Ζαχαρίου την πολύ καλή του εμφάνιση την εξαργύρωσε και με μια ασίστ, αφού από το πόδι του έφυγε η μπάλα για να φτάσει στον Τσέποβιτς ο οποίος  πέτυχε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του ξέρουν ότι, ο Παναγιώτης Ζαχαρίου είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει τεράστιες βοήθειες στην μεσοεπιθετική γραμμή κι εύχονται να ακολουθήσουν ανάλογες εμφανίσεις και στα επόμενα παιχνίδια από τον ποδοσφαιριστή μας.

Στόχος γαι το τεχνικό τιμ αλλά και για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου είναι η εμφάνιση του με τον Απόλλωνα να έχει και συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.