Home TOP NEWS Ας αναλάβει δράση η διοίκηση και να φέρει όλους προ των ευθυνών...

Ας αναλάβει δράση η διοίκηση και να φέρει όλους προ των ευθυνών τους


Η επόμενη μέρα της ήττας από την Ανόρθωση φέρνει έντονο προβληματισμό. Απαιτείται αυτή την ώρα περισυλλογή ώστε να σωθεί ότι σώζεται. Βαθμολογικά η ομάδα έμεινε πίσω, αγωνιστικά νοσεί και το ερωτηματικό που προκύπτει, είναι το πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει. Ο κόσμος της ομάδας έχει απογοητευτεί και αδυνατεί να πιστέψει πως η ομάδα που τον έβγαλε στους δρόμους λίγους μήνες προηγουμένως, βρίσκεται τόσο νωρίς σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Η διοίκηση πρέπει να αναλάβει δράση. Η παρουσία Παπασταύρου στην Κύπρο μπορεί να είναι βοηθητική και είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή να βρεθούν όλοι προ των ευθυνών τους. Από τον πρώτο στην ιεραρχία μέχρι τον τελευταίο εντός της ομάδας. Άλλωστε οι επιτυχίες ήρθαν μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, το ίδιο ισχύει και σήμερα. Όλοι έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης.

Προπονητής, παίκτες, ομάδα προγραμματισμού και διοίκηση πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, να κάνουν αποτίμηση των όσων έγιναν από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και αν χρειάζεται να παρθούν δραστικές αποφάσεις και να γίνουν αλλαγές, να γίνουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Ο κόσμος έχει κουραστεί και πλέον δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Γράψαμε και χθες πως περιμένουμε να ακούσουμε λόγους και αιτίες για την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας. Ανέλαβε ευθύνη ο Μπεργκ όμως αυτό δεν είναι αρκετό.