Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο 0-1: Μπήκαμε καλά, όμως δεν φτιάξαμε ευκαιρίες και… το πληρώσαμε με...

Ημίχρονο 0-1: Μπήκαμε καλά, όμως δεν φτιάξαμε ευκαιρίες και… το πληρώσαμε με γκολ


Ήταν ανοικτό το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Έδειξαν οι δύο ομάδες τον προσανατολισμό τους από την αρχή του αγώνα.  Εμείς προσπαθήσαμε με οργανωμένες επιθέσεις να φτιάξουμε φάσεις ενώ η Ανόρθωση εκδήλωνε με περισσότερη ταχύτητα τις δικές της.  Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα επέβαλε το παιχνίδι της, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και είχε την κατοχή της μπάλας. Από το σημείο όμως που η Ανόρθωση έβγαλε παίκτες μπροστά και π’ίεσε την άμυνα μας το ματς ήρθε σε ισορροπία σε ότι αφορά στην κατοχή της μπάλας. Και δεχθήκαμε το γκολ σε μία φάση που δεν έδειχνε η Ανόρθωση ικανή να μας απειλήσει.

Οι φάσεις:

Στο 6ο λεπτό ο Ζαχαρίου έκανε ένα αδύναμη  κεφαλιά  την οποία απέκρουσε εύκολα ο Λόρια.

Στο 7ο λεπτό ο Ουάρντα επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή όμως ήταν άστοχο.

Στο 10ο λεπτό ο Ουάρντα έκανε ξανά σουτ από μακριά, κόντραρε η μπάλα και πήγε πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 15ο λεπτό ο Μιξ βρέθηκε στα όρια της αντίπαλης περιοχής και σε θέση για σουτ, το έκανε όμως πρόλαβε αμυνόμενος να βάλει κόντρα και η μπάλα πήγε στον Λόρια χωρίς δύναμη.

Στο 20ο λεπτό ο Πόποβιτς έβγαλε μπαλιά στον Κατσαράβα, έκανε εξαιρετική άμυνα όμως με το κεφάλι ο Γιούστε.

Στο 27ο λεπτό ο Κατσαράβα έκανε σουτ έξω από την περιοχή κόντραρε και πήγε στον Φαμπιάνο.

Στο 37ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος πήρε μπάλα από δεξιά, υπό την πίεση του Γιούστε κατάφερε να δώσει στον Ντέλετιτς μέσα στην περιοχή έδωσε στον Ουάρντα που έκανε σουτ, μπήκε στην πορεία της μπάλας και σκόραρε στο κενό τέρμα.

Στο 44ο λεπτό ο Ζαχαρίου βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Λόρια από πλάγια δεξιά, έκανε με δύναμη σουτ το οποίο απέκρουσε ο Λόρια δύσκολα.