Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Προηγηθήκαμε, πιεστήκαμε… είναι σημαντικό να σκοράρουμε ξανά

Ημίχρονο: Προηγηθήκαμε, πιεστήκαμε… είναι σημαντικό να σκοράρουμε ξανά


Άρχισε με καλό ρυθμό το παιχνίδι και με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη. Ο Απόλλων έβγαλε παίκτες μπροστά για να πιέσει την ΟΜΟΝΟΙΑ από την άμυνα της και να αναγκάσει σε λάθη. Εμείς επιδιώξαμε να βγάλουμε οργανωμένες επιθέσεις και μία εξ αυτών έφερε γκολ στο 15ο λεπτό. Το 1-0 είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Μετά το γκολ φυσιολογικά ο Απόλλων βγήκε μπροστά και πάτησε σε 2-3 περιπτώσεις την περιοχή μας.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου δεχθήκαμε έντονη πίεση, βρήκε κάποιες καλές προϋποθέσεις ο Απόλλων για να αποαντήσει στο γκολ που δέχθηκε όμως αμυνθήκαμε καλά.

Είναι σημαντικό να βρούμε πρώτοι γκολ στο δεύτερο μέρος αφού γίνεται ένα ανοικτό παιχνίδι και φαίνεται πως ο Απόλλων θα συνεχίσει να πιέζει για να ισοφαρίσει.

 

Οι φάσεις του Ημιχρόνου

H πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Απόλλωνα με τον Νταμπό ο οποίος από πλάγια θέση πήγε να πλασάρει τον Φαμπιάνο που ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 11ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε ένα φάουλ προς την εστία του Γιοβάνοβιτς ο οποίος έδιωξε με γροθιές.

Στο 13ο λεπτό ο Απόλλωνας βγήκε στην αντεπίθεση ύστερα από λάθος του Ιγιάγι, ανέβηκαν παίκτες μπροστά, βγήκε μία χαμηλή σέντρα από αριστερά προς τον Γιάνκα που έκανε προβολή όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 15ο λεπτό ο Ζαχαρίου πήρε μπάλα από δεξιά, έκανε μία προσποίηση στον παίκτη που τον είχε από κοντά, έβγαλε μία σέντρα χαμηλά και ο Τσέποβιτες τελείωσε τη φάση με ιδανικό πλασέ για να σκοράρει.

Στο 18ο λεπτό ο Ζράντι πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, έκανε ένα πολύ καλό πλασέ αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 32ο λεπτό ο Απόλλων απείλησε ξανά με μία επικίνδυνη σέντρα από δεξιά και τον Λανγκ να διώχνει σε κόρνερ τελευταία στιγμή αφού περίμεναν δύο παίκτες μπροστά στον Φαμπιάνο.

Στο 36ο λεπτό ένα σουτ έγινε από τον Ζράντι άστοχο.

Στο 37ο λεπτό ο Λοϊζου μπήκε στη θέση του Ιγιάγι.

Σημαντική στιγμή για τον Απόλλωνα στο 42’ όταν ο Πίττας μπήκε στην περιοχή μας, έκανε συρτή σέντρα από αριστερά όμως ο Γκόμεθ ήταν αυτός που παρενέβη σωτήρια.