Home TOP NEWS Και τώρα Βασιλεία με στόχο την διατήρηση της καλής εικόνας!

Και τώρα Βασιλεία με στόχο την διατήρηση της καλής εικόνας!

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα μπαίνει στο συρτάρι κι άπαντες στρέφουν το βλέμμα και την σκέψη τους στο παιχνίδι που ακολουθεί την Πέμπτη με την Βασιλεία στην Ελβετία.


Οι μέρες για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Ελβετική ομάδα δεν είναι πολλές. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα κάνουν αποθεραπεία και ουσιαστικά μένουν δύο προπονήσεις, την Τρίτη και την Τετάρτη, για να βγει το πλάνο από τον Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Την ερχόμενη Πέμπτη ο Χένινγκ Μπεργκ κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με ότι, είδαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές που δεν επιβαρύνθηκαν τα πόδια τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Πέμπτη(21/10) είναι να παρουσιαστεί με ένα καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές να είναι απαιτητικοί στο γήπεδο, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Απέναντι μας θα βρεθεί μία ομάδα η οποία είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της και αγνοεί την ήττα στα τελευταία εννεά παιχνίδια, μετρώντας 4ισοπαλίες και 5νίκες.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ με την στήριξη του κόσμου της, ο οποίος θα βρεθεί μαζικά στην Ελβετία θα επιδιώξει να κάνει ένα καλό παιχνίδι και αν έρθει και η νίκη τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.