Home TOP NEWS Match Report: Μεγάλη νίκη με βελτιωμένη την αγωνιστική μας εικόνα

Match Report: Μεγάλη νίκη με βελτιωμένη την αγωνιστική μας εικόνα


Πήρε μία πολύ δύσκολη και συνάμα εξαιρετικά σημαντική νίκη απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το γκολ του Μάρκο Τσέποβιτς στο πρώτο μέρος ήταν το μοναδικό απόψε στο ΓΣΠ και αυτό που έδωσε το τρίποντο στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ήταν σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και κατάφερε να φτάσει στο ζητουμενο. Ήταν πολύ καλό το παιχνίδι, υπήρξαν φάσεις ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος,  είχε δύναμη, είχε ρυθμό και στο τέλος τα καταφέραμε.

Άρχισε με καλό ρυθμό το ματς και με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη. Ο Απόλλων έβγαλε παίκτες μπροστά για να πιέσει την ΟΜΟΝΟΙΑ από την άμυνα της και να αναγκάσει σε λάθη. Εμείς επιδιώξαμε να βγάλουμε οργανωμένες επιθέσεις και μία εξ αυτών έφερε γκολ στο 15ο λεπτό. Το 1-0 είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Μετά το γκολ φυσιολογικά ο Απόλλων βγήκε μπροστά και πάτησε σε 2-3 περιπτώσεις την περιοχή μας.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου δεχθήκαμε έντονη πίεση, βρήκε κάποιες καλές προϋποθέσεις ο Απόλλων για να αποαντήσει στο γκολ που δέχθηκε όμως αμυνθήκαμε καλά.

Στην επανάληψη μπορούσαμε να καθαρίσουμε τον αγώνα σε κάποιες στιγμές που βρήκαμε, είχαν και οι φιλοξενούμενοι τις δικές τους φάσεις όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Μεγάλη νίκη η οποία μας φέρνει πιο κοντά στον αντίπαλο μας στη βαθμολογία και μας ανεβάζει κάποιες θέσεις.

Οι φάσεις του Ημιχρόνου

H πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Απόλλωνα με τον Νταμπό ο οποίος από πλάγια θέση πήγε να πλασάρει τον Φαμπιάνο που ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 11ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε ένα φάουλ προς την εστία του Γιοβάνοβιτς ο οποίος έδιωξε με γροθιές.

Στο 13ο λεπτό ο Απόλλωνας βγήκε στην αντεπίθεση ύστερα από λάθος του Ιγιάγι, ανέβηκαν παίκτες μπροστά, βγήκε μία χαμηλή σέντρα από αριστερά προς τον Γιάνκα που έκανε προβολή όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 15ο λεπτό ο Ζαχαρίου πήρε μπάλα από δεξιά, έκανε μία προσποίηση στον παίκτη που τον είχε από κοντά, έβγαλε μία σέντρα χαμηλά και ο Τσέποβιτες τελείωσε τη φάση με ιδανικό πλασέ για να σκοράρει.

Στο 18ο λεπτό ο Ζράντι πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, έκανε ένα πολύ καλό πλασέ αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 32ο λεπτό ο Απόλλων απείλησε ξανά με μία επικίνδυνη σέντρα από δεξιά και τον Λανγκ να διώχνει σε κόρνερ τελευταία στιγμή αφού περίμεναν δύο παίκτες μπροστά στον Φαμπιάνο.

Στο 36ο λεπτό ένα σουτ έγινε από τον Ζράντι άστοχο.

Στο 37ο λεπτό ο Λοϊζου μπήκε στη θέση του Ιγιάγι.

Σημαντική στιγμή για τον Απόλλωνα στο 42’ όταν ο Πίττας μπήκε στην περιοχή μας, έκανε συρτή σέντρα από αριστερά όμως ο Γκόμεθ ήταν αυτός που παρενέβη σωτήρια.

B’ Ημίχρονο

Η πρώτη τελική έγινε από τον Απόλλωνα, με ένα πολύ άστοχο σουτ του Ίλιεφ στο 50ο λεπτό.

Στο 52ο λεπτό ο Λέτσιαςκ ανέβηκε από αριστερά, έστειλε μία σέντρα συρτή στην περιοχή, η άμυνα του Απόλλωνα δεν μπόρεσε να διώξει ευνοήθηκε ο Λοϊζου ο οποίος από ευνοϊκή θέση πλάσαρε με το δεξί πάνω στον Γιοβάνοβιτς.

Στο 60ο λεπτό ο Λανγκ κιτρινίστηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Πίττα.

Στο 63ο λεπτό ο Ντίσκερουντ έδωσε τη θέση του στον Παπουλή ενώ ο Κακουλλής μπήκε στη θέση του Τσέποβιτς.

Στο 65ο λεπτό ο Απόλλων έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Πίττας έδωσε στον Ζράντι ο οποίος έκανε διαδοχικές προσποιήσεις στην περιοχή μας, άδιασε την άμυνα και μπροστά στο τέρμα του Φαμπιάνο πλάσαρε άουτ.

Στο 66ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε πάσα προωθημένη, είχε τη δυνατότητα να δώσει πάσα στον Λοϊζου και να τον βγάλει τετ-α-τετ με τον Γιοβάνοβιτς όμως καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία.

Στο 70ο λεπτό ο Παπουλής έστειλε μπαλιά στον Λοϊζου ο οποίος τελείωσε με βολέ και την μπάλα να περνάει λίγο έξω.

Στο 71ο λεπτό ο Ζαχαρίου πήρε μπαλα από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, τελείωσε με δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Γιοβάνοβιτς να διώξει σε κόρνερ.

Στο 76ο λεπτό ο Πίττας πήρε μπάλα με πλάτη στο τέρμα, κατάφερε να γυρίσει και να τελείωσει υπό πίεση όμως έστειλε έξω την μπάλα.

Στο 80ο λεπτό έχασε κι άλλη ευκαιρία ο Απόλλων με τον Πίττα ύστερα από μπαλιά από δεξιά, πέρασε η μπάλα παό όλους, αιφνιδιάστηκε ο Πίττας ο οποίος δεν μπόρεσε να τελειώσει όπως ήθελε τη φάση και η μπάλα περασε εκτός.

Στο 81ο λεπτό ο Μπασιρού έδωσε τη θέση του στον Παναγιώτου και ο Ζαχαρίου στον Τζιωνή.

Ένα σουτ του Αλμπάνι στο 91ο λεπτό στη γωνία του Φαμπιάνο δεν έφερε προβλήματα.

Στο 92ο λεπτό ο Τζιωνής έβγαλε μόνο τον Λοϊζου απέναντι στον Γιοβάνοβιτς, τον πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.