Home TOP NEWS Μπεργκ: «Εγώ έχω την ευθύνη…»

Μπεργκ: «Εγώ έχω την ευθύνη…»


Μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ στη διάσκεψη τύπου.

Είπε αναλυτικά:

Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε χωρίς να φτιάξουμε φάσεις όμως ούτε και οι Ανόρθωση. Σκόραρε και αμύνθηκε η αντίπαλος μας. Είμαστε απογοητευμένοι και θέλουμε να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες.

Νομίζω δεν είμαστε τόσο καλοί όσο ήμασταν πέρσι. Ίσως κάποιες άλλες ομάδες βελτιώθηκαν. Εγώ μπορώ να μιλήσω για εμάς. Εμείς σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν όσο καλόι ήμασταν πέρσι.

Για τη μία αλλαγή στην εντεκάδα σε σχέση με την ΠΑΕΕΚ: Αυτή η εμφάνιση δεν αλλάζει την άποψη μου για την ομάδα. Μερικές φορές όταν έχεις κακή εμφάνιση δεν είναι απαραίτητο να αλλάζεις 7 παίκτες. Έκρινα ότι η καλύτερη ομάδα για να μπει στο γήπεδο ήταν αυτή. Με τη Βασιλεία 15 παίκτες έπαιξαν 45 λεπτά και περισσότερο και όλοι είχαν καλή απόδοση. . Προηγούμένως κερδίασμε τον Απόλλωνα με σχεδόν ίδια εντεκάδα με τη σημερινή. Μπορούμε να συζητήσουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες και το κάνουμε πάντα μετά τις προπονήσεις αλλά και μετά τους αγώνες.

Πως αποτιμά την κατάσταση μέχρι στιγμής: Δεν νομίζω πως χάσαμε το πνεύμα μας. Σίγουρα ήμαστε σε πιο δύσκολη θέση σε σχέση με πέρσι και νομίζω πως ο κυριότερος λόγος είναι πως δεν είμαστε φέτος όσο καλοί ήμασταν πέρσι. Θεωρώ ότι μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο όμως για την ώρα έτσι όπως παίζουμε είναι ο λόγος για τα αποτελέσματα μας.

Για την ευθύνη του: Εγώ έχω την κύρια ευθύνη. Εγώ προπονώ τους παίκτες, εγώ δουλεύω με το προσωπικό, εγώ επιλέγω την ομάδα, πως παίζουμε άρα είναι δική μου η ευθύνη.

Για τους στόχους τώρα: Δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε τους στόχους μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα να δώσουμε. Θεωρητικά μπορούμε ακόμα να γίνουμε Νο. 1. Θέλουμε βελτίωση όμως πρέπει πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί, ειδικά μετά τα δύο προηγούμενα χρόνια και τις πρωτιές μας. Θέλουμε να το κάνουμε ξανά και για να το κάνουμε πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας, πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.