Home TOP NEWS Παρά την διακοπή η δουλειά συνεχίζεται…

Παρά την διακοπή η δουλειά συνεχίζεται…

Παρά τις πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στις Εθνικές, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να προετοιμάζουν την ομάδα μας για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι με τον Απόλλωνα.


Ο Νορβηγός κόουτς στο διάστημα της διακοπής αυτής καλείται να δουλέψει στο αγωνιστικό, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι με τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του, έτσι ώστε με την επανέναρξη να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα είναι έτοιμο να επιστρέψει στις νίκες.

Είναι νωρίς να αναφερθούμε στο πλάνο και τις επιλογές που θα ακολουθήσει ο Μπεργκ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ωστόσο το θετικό για το Νορβηγό τεχνικό οι επιλογές κυρίως στην μεσαία γραμμή θα αυξηθούν με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Ο Μπεργκ στον επόμενο αγώνα δεν θα έχει μαζί του σίγουρα, τον τραυματία Κούσουλος και τον τιμωρημένο Σέχου, ωστόσο θα μετρήσει τρεις επιστροφές στην μεσαία γραμμή κι αναφερόμαστες  στουςΜιξ Ντίσκερουντ, Γιόρντι Γκόμεθ ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ θα επιστρέψει και ο Φουάντ Μπασιρού. Επίσης στην μεσαία γραμμή έδειξαν να μπόρουν να προσφέρουν βοήθειες ο Νικόλας Παναγιώτου, αλλά και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Σίγουρα οι απουσίες λόγων τιμωριών και λόγω τραυματισμών είναι παράγοντες που “πονοκεφαλιάζουν” τον Χένινγκ Μπεργκ, ωστόσο η διακοπή θα βοηθήσει κάποιους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν και να ανεβάσουν ρυθμούς, βοηθόντας τον Μπεργκ να εφαρμόσει καλύτερα τα πλάνα του σε Κύπρο και Ευρώπη.