Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με την Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας με την Ανόρθωση

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμοι για το σημερινό πολύ δύσκολο και συνάμα κρίσιμο από κάθε άποψη παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας, θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ, έχοντας ως μοναδικό στόχο κόντρα στην Ανόρθωση τη νίκη που θα της δώσει την δυνατότητα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες.

Η ομάδα μας θα πάει στο γήπεδο της Πρωτεύουσας για να παίξει στο τρίτο ντέρμπι της φετινής σεζόν, έχοντας στην αποστολή της συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Γιάννης Κούσουλος, Έρικ Μποτεάκ, ενώ στην αποστολή επιστρέφει και “χτυπάει” πόρτα ενδεκάδας ο Αμπντουλαχί Σέχου ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Γιούστε και Λανγκ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Σέχου (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Φουάντ Μπασίρου και Γιόρντι Γκόμεθ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Μιξ Ντίσκερουντ και Λοίζος Λοίζου.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα με δίδυμο τους Φώτη Παπουλή και Μάρκο Τσέποβιτς με τον δεύτερο να κινείται λίγο πιο μπροστά.