Home TOP NEWS Το στατιστικό που προβληματίζει και πρέπει άμεσα να αλλάξει

Το στατιστικό που προβληματίζει και πρέπει άμεσα να αλλάξει


Έχει δώσει μέχρι σήμερα 4 παιχνίδια πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι βαθμοί που μαζέψαμε (4), αναμέναμε πως θα ήταν πολύ περισσότεροι, αντικειμενικά όμως αν το δει κανείς και σύμφωνα με την παρουσία της ομάδας σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια, θα μπορούσε να ήταν και λιγότεροι.

Στο ξεκίνημα αυτού του νέου πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ καταγράφει ένα στατιστικό το οποίο σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει. Έχει παίξει μέχρι σήμερα με ΑΕΚ, Δόξα, Πάφο και Ολυμπιακό και σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν κατέγραψε περισσότερες από 6 τελικές προσπάθειες.

Στον αγώνα μάλιστα με την ΑΕΚ το τελικό στατιστικό βρήκε την ομάδα να έχει κάνει μόλις 3 προσπάθεις για γκολ. Στα άλλα τρία παιχνίδια κατέγραψε… 6 τελικές με τη Δόξα, 6 τελικές με την Πάφο και 6 με τον Ολυμπιακό.

Προβληματικός αριθμός για ομάδα που θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο Χένινγκ Μπεργκ πρέπει να βρει τρόπο να κάνει την ομάδα πιο δημιουργική, είναι απαραίτητο να αρχίσουμε να δοκιμάζουμε και κάποια σουτ, όπως το έκαναν την Κυριακή ο Λέτσιακς και ο Ιγιάγι και λίγο έλειψε να σκοράρουν. Θα πρέπει σε γενικές γραμμές να αρχίσουε να τελειώνουμε περισσότερες φάσεις στα παιχνίδια μας για μπορέσουμε να σκοράρουμε περισσότερο.