Home TOP NEWS Τους πιστεύει και το δηλώνει o Μπεργκ

Τους πιστεύει και το δηλώνει o Μπεργκ


Έκανε αναφορά στους νεοφερμένους παίκτες της ομάδας ο Χένινγκ Μπεργκ, στις σημερινές του δηλώσεις στο κανάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκφράζοντας την πίστη του σε αυτούς, λέγοντας πως είναι όλοι τους πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Γιούστε, Ψάλτης, Ντίσκερουντ, Ιγιάγι, Μπασιρού, Ζαχαρίου και Ουζόχο μπορούν να δώσουν πολλά στην ομάδα απλά, όπως είπε και ο Νορβηγός, θα χρειαστούν χρόνο για να αφομοιώσουν στον απόλυτο βαθμό τη φιλοσοφία του προπονητή.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως από τους 7 ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα, οι 4 αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, κάτι που παίζει σίγουρα ρόλο. Θυμίζουμε πως ο Γιούστε αντιμετώπισε πρόβλημα στην προετοιμασία, ο Μιξ τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Εθνικό, ο Ιγιάγι τραυματίστηκε στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στην Ολυμπιάδα Λυμπιών στο Δασάκι ενώ και ο Μπασιρού είναι αυτή τη στιγμή στη διαδικασία της αποθεραπείας και επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα με τον Απόλλωνα.

Δείγματα της ποιότητας τους έχουμε δει, αυτό που αναμένουμε τώρα είναι να μπορέσουν όλοι να μπουν στην ομάδα κανονικά και τότε είμαστε βέβαιοι πως θα την ανεβάσουν επίπεδο.