Home TOP NEWS Από το Δασάκι να αρχίσει η αντεπίθεση

Από το Δασάκι να αρχίσει η αντεπίθεση


Ήταν πολύ αισιόδοξο αυτό που παρουσίασε η ομάδα την περασμένη Πέμπτη. Η διάθεση των ποδοσφαιριστών ήταν εμφανής ενώ και ο ίδιος ο προπονητής παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από αυτά που οι παίκτες του έκαναν στον αγωνιστικό χώρο.

Το ζητούμενο βέβαια είναι να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και να αρχίσει το δικό της σερί, τη δική της αντεπίθεση προς τα πάνω.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος στο πρωτάθλημα. Η διαφορά είναι ήδη μεγάλη, δεν μας απαγορεύει ωστόσο ακόμη από του να έχουμε ψηλές βλέψεις. Και σίγουρα όλα εξαρτώνται από εμάς.

Αν οι ποδοσφαιριστές αλλάξουν πρόσωπο στο πρωτάθλημα τότε σίγουρα μπορούν. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Εθνικό. Η νίκη ασφαλώς είναι μονόδρομος και πρέπει να την κατακτήσουμε αύριο. Ακολουθεί μάλιστα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Τα παιχνίδια με Άρη και Αποέλ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου (εκκρεμεί το ματς με την ΑΕΛ της 1ης αγωνιστικής), οπότε πρέπει να αρχίσει η ομάδα να ανακτά τη ψυχολογία της και να βρίσκει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο το οποίο φέτος μας παρουσιάστηκε ελάχιστα.