Home TOP NEWS Απολογισμός 8ης αγωνιστικής

Απολογισμός 8ης αγωνιστικής


Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το παιχνίδι Πάφος-ΠΑΕΕΚ. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΚ, στη δεύτερη τον Απόλλωνα, στην τρίτη τον Άρη και της ΑΕΛ και Ολυμπιακό να ακολουθούν στην τέταρτη και πέμπτη.

Η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μέχρι στιγμής απογοητευτική αφού οι 7 βαθμοί σε 7 αγώνες την βρίσκουν σήμερα στην πρότελευταία θέση του πίνακα, ισόβαθμη με ΠΑΕΕΚ και Δόξα.

Την Παρασκευή έγινε το παιχνίδι μας με την Ανόρθωση. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Κατσαράβα που έδωσε μέσα στο ΓΣΠ τη νίκη στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη επί της πέτυχε ο Άρης Λεμεσού έναντι της ΑΕΛ, που τον ανεβάζει στη 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Ο Ματία Σπόλιαριτς πέτυχε το νικητήριο τέρμα με πλασέ στο 31ο λεπτό.

Στο Μακάρειο Στάδιο, Δόξα και ΑΠΟΕΛ πέτυχαν από δύο τέρματα και πήραν από ένα βαθμό. Ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στους 10 και η Δόξα στους 7.

Ο Σάβιτς στο 15 άνοιξε το σκορ για τον ΑΠΟΕΛ, ο Σαντίκ με πέναλτι (29′) και ο Μπαλντέ (44′) έδωσαν προβάδισμα στη Δόξα με το τελικό 2-2 να σημειώνεται στο 89′ από αυτογκόλ του Τιντζανί.

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Εθνικό Άχνας και με 20 βαθμούς συνεχίζει να οδηγεί αήττητη την κούρσα του Πρωταθλήματος Cyta.

Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Ρόμο.

Στο Στάδιο ΓΣΠ ο Απόλλωνας νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 18 βαθμούς. Σκόραραν οι Νταμπό (54′) και Γιάνγκα (85′).

Στον αγώνα που ολοκληρώθηκε η αγωνιστικής η Πάφος επικράτησε με 2-0.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

OΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 0-1
ΑΠΟΕΛ-Δόξα 2-2
ΑΕΛ-Άρης 0-1
ΑΕΚ-Εθνικός 1-0
Ολυμπιακός-Απόλλωνας 0-2
Πάφος-ΠΑΕΕΚ 2-0

Η Βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική:

Aπόλλωνας-Δόξα
ΠΑΕΕΚ-Ολυμπιακός
ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ
Άρης-ΑΕΚ
Ανόρθωση-Πάφος
Εθνικός-Ομόνοια