Home TOP NEWS Δεν αλλάζει η καθημερινότητα μας

Δεν αλλάζει η καθημερινότητα μας


Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα. Ο Τζον Χριστοδούλου αποχωρεί και η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει υπό την προεδρία Σταύρου Παπασταύρου.

Κλείνει ένα ζήτημα που μας απασχόλησε έντονα το προηγούμενο διάστημα. Μέσα σε αυτό το διάστημα γράφτηκαν και λέχθηκαν πολλά. Κατατέθηκαν απόψεις, ενίοτε έντονες, ενώ δυστυχώς απαξιώθηκε σε κάποιες περιπτώσεις το έργο μίας πετυχημένης διοίκησης.

Δεν θα αλλάξει η καθημερινότητα μας, το μόνο που έχουμε να περιμένουμε με ενδιαφέρον είναι τη διάσκεψη του προέδρου.

Η ομάδα έχει αγωνιστικά θέματα τα οποία πρέπει να επιλύσει με τις υποχρεώσεις να είναι συνεχόμενες. Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει ένα ιστορικό Ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλουμε να τη δούμε να στέκεται στο γήπεδο αξιοπρεπώς.

Στο πρωτάθλημα, μπορεί η διαφορά που δημιουργήθηκε από την κορυφή να είναι σχετικά μεγάλη όμως δεν είναι μη ανατρέψιμη. Πρέπει ωστόσο να αλλάξει η εικόνα. Στο χέρι του προπονητή μας είναι, αλλά και των παικτών να μας παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό.

Η διοίκηση θα συνεχίσει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να τους παρέχει αυτά που χρειάζονται ώστε να δουλεύουν κάτω από τις πιο ιδανικές συνθήκες και ήρθε η στιγμή να αλλάξουν πρόσωπο προς το καλύτερο.