Home TOP NEWS Για αυτό χάλασε το ντιλ με Χριστοδούλου

Για αυτό χάλασε το ντιλ με Χριστοδούλου


Αιτιολόγησε ο Παπασταύρου το λόγο για τον οποίο προέκυψε ναυάγιο στις συζητήσεις με τον Χριστοδούλου.

Είπε αναλυτικά:

Απολογούμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ανησυχία και την αναστάτωση τις τελευταίες 4 βδομάδες σχετικά με τυην πώληση των μετοχών. Προσπαθήσαμε να μην βγει η ιστορία προς τα έξω γιατί νιώθαμε ότι αν έβγαινε θα έκανε ζημιά σε όλους αλλά τελικά βγήκε και δημιουργήθηκε αναστάτωση. Πιστεύουμε ότι έκανε κάποια ζημιά.

Θα σας πω όμως πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία για να γνωρίζει ο κόσμος. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά και εμείς προτιμήσαμε να μην πούμε τίποτε μέχρι να βγούμε και να πούμε τις αλήθειες. Γνώρισα τον κ. Χριστοδούλου την 1η Αυγούστου. Ένας κοινός φίλος μας γνώρισε μέσω του watssapp και βρεθήκαμε κατά σύμπτωση στη Μύκονο. Σε αυτή τη συνάντηση έδειξε το ενδιαφέρον του για να αγοράσει τις μετοχές. Του είπα πριν μιλήσουμε πως πρέπει να ξεκαθαρίσω πράγματα μαζί σου για να ξέρεις τι σημαίνει αυτό οικονομικά .

Το πρώτο που είπα είναι πως πρέπει να είσαι έτοιμος να βάζεις 2-3 εκατομμύρια τον χρόνο.

Από κει ξεκινήσαμε αφού συμφωνήσαμε με την τιμή και ξεκινήσαμε διαβουλεύσεις αρχές Σεπτεμβρίου. Δώσαμε όλες τις πληροφορίες στους δικηγόρους και στους λογιστές του. Βγήκε έξω η ιστορία και έκανε τη ζωή μας λίγο πιο δύσκολη και δημιουργήθηκε μία κατάσταση η οποία έπρεπε να τελειώσουμε όσο πιο σύντομα γινόταν. Βλέπαμε την ανησυχία του κόσμου και την απόδοση της ομάδας. Ένιωθα ότι έπρεπε να γίνει κάτι σύντομα. Δύο μήνες μετά διαβουλεύσεων, τους δώσαμε το 99 τοις εκατό των εγγράφων για να συμφωνήσουν. Όταν ήμασταν προς το τέλος, την προηγούμενη Τετάρτη και νιώθαμε ότι θα τελειώναμε με το ντιλ, έμαθα ότι την προηγούμενη υπήρξαν κάποιες απαιτήσεις στο θέμα του μάνειτζμεντ και υπήρξαν διαβουλεύσεις με το σωματείο. Φάνηκε ότι το σωματείο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σωματείου και φτάσαμε στο σημείο που δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε. Ήταν φανερό ότι δεν θα έκλεινε η συμφωνία ή θα κρατούσε άλλους δύο μήνες. Βλέπαμε τη ζημιά που γινόταν και αποφάσισα να τελειώσουν οι διαβουλεύσεις με τον κ. Χριστοδούλου.