Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Είμαστε άκρως απαιτητικοί στο ΓΣΠ, προηγούμαστε και σίγουρα μπορούμε για αποτέλεσμα

Ημίχρονο: Είμαστε άκρως απαιτητικοί στο ΓΣΠ, προηγούμαστε και σίγουρα μπορούμε για αποτέλεσμα


Έβαλε πίεση ψηλά η ΟΜΟΝΟΙΑ από το ξεκίνημα με τους Ντούρις και Κακουλλή να αρχίζουν την άμυνα. Η Βασιλεία ήταν η ομάδα που επιδίωξε να επιβάλει το ρυθμό της από την αρχή όμως το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο στο πρώτο διάστημα. Όσο περνούσε όμως ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως και η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε από την αρχή να μην φοβάται το παιχνίδι.

Το γκολ που σημείωσε ο Κακουλλής στο 16ο λεπτό έφερε ενθουσιασμό στο ΓΣΠ και έδωσε ώθηση και ψυχολογία στην ομάδα. Συνέχισε να κρατάει μπάλα η Βασιλεία ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαχνε τις αντεπιθέσεις.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει το σκορ, είμαστε μπροστά, κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε το αποτέλεσμα το οποίο δείχνουμε πως μπρούμε να πάρουμε.

Οι φάσεις του ημιχρόνου:

Το πρώτο σουτ έγινε στο 7ο λεπτό από τη Βασιλεία από τον Κασάμι. Βρέθηκε έξω από την περιοχή, σούταρε κόντραρε η μπάλα και πήγε στον Φαμπιάνο.

Επικίνδυνα στο 11ο λεπτό μπήκε στην περιοχή μας ο Καμπράλ, τον πρόλαβε ο Χούμποτσαν και έδιωξε.

Στο 13ο λεπτό ο Παναγιώτου έφυγε αναγκαστικά αλλαγή, τον αντικατέστησε ο Λανγκ. Είχε λίγο προηγουμένως σύγκρουση στον αέρα με τον Κίκο στο κεφάλι και τον επηρέασε.

Στο 16ο λεπτό ο Γκόμεθ έκανε από το κέντρο μαγική κάθετη πάσα στον Κακουλλή, αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε μία ντρίμπλα αποφέυγοντας τον αντίπαλο του, πλάσαρε στην αντίπαλη εστία και σκόραρε.

Στην επόμενη φάση απείλησε η Βασιλεία όμως τη φάση εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνο.

Η πρώτη κίτρινη κάρτα ήταν για τον Χούμποτσαν στο 26ο λεπτό για επικίνδυνη προβολή.

Στο 29ο λεπτό ο Ψάλτης έκανε με το αριστερό από δύσκολο σημείο ένα σουτ το οποίο ήταν πολύ άστοχο.

Στο 31ο λεπτό ο Ιγιάγι έκανε αψυχολόγητο σουτ από απόσταση, έκλεψαν την μπάλα οι Ελβετοί, βγήκαν στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσαν μία επικίνδυνη φάση με ένα σουτ το οποίο ευτυχώς ήταν άστοχο.

Στο 34ο λεπτο ο Τσούμερ έκανε σουτ από 35 μέτρα όμως δεν αιφνιδιάστηκε ο Φαμπιάνο.

Στο 39ο λεπτό ο Ντούρις έκανε με το αριστερό σουτ από πλάγια θέση το οποίο ήταν άστοχο.