Home TOP NEWS Να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με μια γλυκιά ανάμνηση!

Να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με μια γλυκιά ανάμνηση!

Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ θα γίνει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου.  Για την ομάδα μας υπολείπεται το παιχνίδι με την ΑΕΛ το οποίο αναβλήθηκε λόγω των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών.


Η ομάδα μας με ενδεχόμενη νίκη απόψε κόντρα στον Αποέλ θα σκαρφαλώσει στην 4η θέση με 16βαθμούς και 8 πίσω από την κορυφή και με ένα παιχνίδι λιγότερο από τον σημερινό μας αντίπαλο τον οποίο θα μπορέσει να αφήσει πίσω στην βαθμολογία.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τον φετινό μαραθώνιο, έχασε κάποιους σημαντικούς βαθμούς σε πέντε από τα εννέα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του έκανε το δύο στα δύο με Εθνικό Άχνας και Άρη και γενικά δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Κόντρα στον Αποέλ λοιπόν η νίκη επιβάλλεται, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να συνεχίσει την αντεπίθεση της και να καλύψει κι άλλο το χαμένο έδαφος, ενώ μια ενδεχόμενη επιτυχία θα δώσει ψυχολογική ώθηση στους παίκτες μας ενόψει και των επόμενων κρίσιμων παιχνιδιών που ακολουθούν.

Με τα βαθμολογικά δεδομένα όπως είναι διαμορφωμένα λοιπόν η νίκη κόντρα στον Αποέλ και αν έρθει η ομάδα μας θα κλείσει και τον πρώτο γύρο με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση.