Home TOP NEWS Να σταθούμε αξιοπρεπώς και να κυνηγήσουμε αποτέλεσμα

Να σταθούμε αξιοπρεπώς και να κυνηγήσουμε αποτέλεσμα


Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες το τελευταίο πράγμα που μας απασχόλησε ήταν το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Από τη μία τα διοικητικά και οι διαπραγματεύσεις Παπασταύρου-Χριστοδούλου και από την άλλη τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα και η αγωνιστική δυστροπία, έστρεψαν αλλού το ενδιαφέρον.

Σήμερα όμως είναι βραδιά ενός Ευρωπαϊκού αγώνα με ιστορικό χαρακτήρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάσσεται από στο γήπεδο απέναντι στη Βασιλεία και παρά τα αγωνιστικά της θέματα, επιβάλλεται να ορθώσει ανάστημα μπροστά σε μία καλή Ευρωπαϊκή ομάδα.

Σίγουρα στη σκέψη όλων είναι το παιχνίδι που θα ακολουθήσει με τον Εθνικό. Αυτό ισχύει και για τον προπονητή μας ο οποίος ετοιμάζει μία εντελώς διαφορετική εντεκάδα σε σχέση με τις επιλογές που έκανε στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος. Ο Μπεργκ θέλει από τη μία να παρατάξει ένα σχήμα πιο φρέσκο και από την άλλη να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δείχνουν κουρασμένοι.

Είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει ξανά τον κόσμο στο πλευρό της. Χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές να δουν ότι στην προσπάθεια που θα κάνουν για ανάκαμψη, έχουν δίπλα τους έναν δυνατό σύμμαχο. Πάμε λοιπόν απόψε στο ΓΣΠ στοχεύοντας σε μία καλή παρουσία και, γιατί όχι, ένα θετικό αποτέλεσμα.