Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

Στο γήπεδο θα βρεθούν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Αποέλ το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ στις 20:00.


Τα παιχνίδια με τον “αιώνιο” αντίπαλο έχουν πάντα τον δικό τους χαρακτήρα, πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα μας θέλει διακαώς τη νίκη και τους βαθμούς, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, να χτίσει ένα καλό σερί για να μπορέσει να συνεχίσει την αντεπίθεση της για το πρωτάθλημα.

Ο Μπεργκ στο αυριανό παιχνίδια αναμένεται να αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Καραμπάχ. Ο Νορβηγός κόουτς δεν αποκλείεται να τον δούμε να παρατάσσει την ομάδα μας με τα ίδια πρόσωπα που χρησιμοποιήσε και στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη.

Δεδομένες θα είναι οι απουσίες του Κούσουλου, Φαμπιάνο, Έκτορ Γιούστε αλλά και του Φουάντ Μπασίρου οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, από εκεί και πέρα όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Χένιγνκ Μπεργκ και με αυτούς ετοιμάζει το πλάνο νίκης κόντρα στον Αποέλ.

Το απόγευμα λοιπόν η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται, με το τέλος της προπόνησης θα βγει και η ανακοίνωση για την αποστολή και πάμε δυνατά να “πατήσουμε” τον “αιώνιο” και να πάρουμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη και την πέμπτη στο φετινό πρωτάθλημα.