Home TOP NEWS Με το μυαλό καρφωμένο στο “αιώνιο”

Με το μυαλό καρφωμένο στο “αιώνιο”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την σπουδαία εμφάνιση και την ισοπαλία κόντρα στην Καραμπάχ στο Europa Conference League γύρισε ήδη σελίδα και πλέον το μυαλό όλων στο “πράσινο” στρατόπεδο είναι “καρφωμένο” στο μεγάλο αυριανό ντέρμπι με τον Αποέλ.


Οι “πράσινοι” το απόγευμα της Δευτέρας θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος με Εθνικό,Άρη και Καραμπάχ και θα προσπαθήσουν να δώσουν σύνεχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Αποέλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος” θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία του Κούσουλου και Γιούστε, ο Φαμπιάνο και Μπασίρου ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα αλλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Στα θετικά είναι η επάνοδος του Έρικ Μποτεάκ στην αγωνιστική δράση. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μετά από διάστημα 2μηνών απουσίας, πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Καραμπάχ και μάλιστα έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση καθώς γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο σημαντικός είναι ένας ποδοσφαιριστής της κλάσης του Μποτεάκ και ξέρουν το τι μπορεί να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ κυρίως στην φάση που θα μπει τώρα η ομάδα με τα συνεχόμενα ντέρμπι (Αποέλ, ΑΕΛ, ΑΕΚ).