Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Την τελευταία της προπόνηση θα πραγματοποιήσει απόψε η ομάδα μας πριν τον αυριανό αγώνα με τον Άρη Λεμεσού για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί τον Ιωάννη Κούσουλο και τον Φαμπιάνο οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, απ΄εκεί και πέρα όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι καλά και είναι στην διάθεση του Νορβηγού τεχνικού.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μπεργκ να μην αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Είναι δεδομένο πως ο κόουτς θα λάβει υπόψιν του το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το ματς με Άρη έχει Ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη ενώ θα ακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι με τον Αποέλ.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι το επισημάναμε αρκετές φορές στα άρθρα μας το τελευταίο διάστημα ότι δεν θα είναι εύκολο, καθώς απέναντι μας θα βρεθεί μια καλή ομάδα η οποία έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις πρώτες εννέα στροφές του πρωταθλήματος και γι’αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση.

Το απόγευμα λοιπόν η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται, με το τέλος της προπόνησης θα βγει και η ανακοίνωση για την αποστολή και πάμε δυνατά για την τέταρτη νίκη και την δεύτερη σερί στην φετινή σεζόν.