Home TOP NEWS Πάει Πορτογαλία για μια δεύτερη γνώμη

Πάει Πορτογαλία για μια δεύτερη γνώμη

Ο Φαμπιάνο ως γνωστόν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ωμοπλάτη και έχει ήδη στο πρόγραμμα του μία σειρά από εξετάσεις, από τις οποίες θα υποβληθεί αυτό το διάστημα και οι οποίες θα καταδείξουν με ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος του.


Στο πλαίσιο φυσικά της προσπάθειας να διαμορφωθεί μια πιο άρτια εικόνα για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο στην ωμοπλάτη και ακολούθως να ληφθεί η ενδεδειγμένη απόφαση για την αντιμετώπισή του, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στείλει τον Βραζιλιάνο κήπερ στην Πορτογαλία.

Στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου εδρεύει ο Προσωπικός γιατρός του Φαμπιάνο ο οποίος τον εξετάζει εδώ και πολλά χρόνια και θα μεταβεί εκεί για να πάρει μια δεύτερη γνώμη.

Το δίλλημα όπως και στην περίπτωση του Κούσουλου είναι συντηρητική αγωγή για να αντιμετώπιση του προβλήματος ή νυστέρι; Αν η αγωγή αποδώσει καρπούς τότε ο Φαμπιάνο θα επιστρέψει πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση, αν όμως χρειαστεί χειρουργική επέμβαση θα χρειστεί περισσότερο χρόνο να επιστρέψει.

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ούτε να λεχθεί κάτι με σιγουριά. Ο Φαμπιάνο εντός της εβδομάδας θα ολοκληρώσει τις εξετάσεις του και όταν το ιατρικό επιτελείο πάρει στα χέρια του όλα τα δεδομένα τότε θα αποφασιστεί και το πως θα προχωρήσει για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Διαβάστε κι αυτό: Πιθανόν να χρειαστεί χειρουργείο ο Φάμπι