Home TOP NEWS Πάμε στο ματς με τη Βασιλεία, με τον Εθνικό στο… πίσω μέρος...

Πάμε στο ματς με τη Βασιλεία, με τον Εθνικό στο… πίσω μέρος του μυαλού μας


Έχουμε μπροστά μας ένα ιστορικό Ευρωπαϊκό παιχνίδι και δυστυχώς η κατάσταση στην ομάδα δεν μας αφήνει περιθώριο να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό.

Την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με τη Βασιλεία. Τα κίνητρα σε αυτό το παιχνίδι, υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν πολλά. Είναι το οικονομικό κίνητρο, είναι το γόητρο της ομάδας που θέλει να ανεβάσει το όνομα της στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, είναι και οι βαθμοί που αν έρθουν ίσως μας αφήσουν ένα πολύ μικρό περιθώριο για να διεκδικήσουμε κάτι στον όμιλο.

Αυτή τη στιγμή ωστόσο είναι λογικό η ομάδα να δίνει προτεραιτότητα στο επόμενο ματς πρωταθλήματος. Ο αγώνας με αντίπαλο τον Εθνικό πρέπει να κερδιθεί έτσι ο Μπεργκ περιμένουμε πως θα κάνει διαχείρηση του έμψυχου δυναμικού του στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Διεκδικούν θέση στην εντεκάδα οι Ουζόχο, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Ντούρις, Κακουλλής, Παπουλής. Αυτοί δηλαδή που δεν έπαιξαν βασικοί στους τελευταίους αγώνες, οι ποδοσφαιριστές με τον λιγότερο αγωνιστικό χρόνο, αναμένουμε ότι θα επιλεγούν την Πέμπτη.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας. Είναι σημαντικό να νιώσουν όλοι εντός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως ο κόσμος στηρίζει στα δύσκολα και ότι κι αν συμβαίνει είναι εκεί.