Home TOP NEWS Πατάει “γκάζι” ενόψει Άρη Λεμεσού

Πατάει “γκάζι” ενόψει Άρη Λεμεσού

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος, σε ρυθμούς Άρη Λεμεσού κινούνται για τα καλά άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” από αυτή την βδομάδα που ήδη διανύουμε.


Στον αγώνα της Κυριακής (21/11), το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα κατεβεί στο γήπεδο έχοντας ως στόχος να επαναλάβει την πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση που έκανε με τον Εθνικό Άχνας κι η οποία του χάρισε και το πρώτο “διπλό”.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι το επόμενο παιχνίδι θα έχει αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς ο Άρης έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για το τρίποντο.

Σε ενδεχόμενο δεύτερης διαδοχικής νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα “μπολιαστεί” με ακόμη περισσότερη ψυχολογία ενόψει και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν με την Καραμπάχ για τους ομίλους του Conference League, αλλά και με τον Αποέλ.

Η ομάδα μας λοιπόν καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, να δείξει συνέπεια και σταθερότητα εντός των τεσσάρων γραμμών έτσι ώστε να μπορέσει να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φαμπιάνο και Κούσουλου που είναι τραυματίες, από εκεί και πέρα θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.