Home TOP NEWS Πετάει για Αζερμπαϊτζάν με… στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα!

Πετάει για Αζερμπαϊτζάν με… στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναχωρεί στις 11:00 το πρωί για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου εκεί αύριο (19:45,Cytavision Sports) θα αναμετρηθεί με την Καραμπάχ στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.


Η ομάδα μας στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα κατάφερε να μαζέψει μόνο δύο βαθμούς αφού εξήλθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Καϊράτ, ηττήθηκε εντός έδρας από την Καραμπάχ, δέχθηκε εκτός έδρας ήττα από την Βασιλεία, ενώ απέσπασε ισοπαλία από τους Ελβετούς στο τελευταίο παιχνίδι.

Μετά το αποτέλεσμα του τελευταίου παιχνιδιού η ομάδα μας δεν έχει ελπίδες διάκρισης μέσα από τον όμιλο της, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά και η τεχνική ηγεσία θα μεταβούν στο Αζερμπαϊτζάν με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει σε όλους έξτρα ώθηση στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει απόψε προπόνηση στο «Tofiq Bahramov adına Respublika Stadionu» ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για τον αγώνα. Η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 18:00 το βράδυ και λίγο νωρίτερα ο Χένινγκ Μπεργκ θα παραθέσει συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί στο παιχνίδι.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ενημέρωσε για τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα μπουν στο αεροπλάνο, ωστόσο εκτός αποστολής έμειναν οι μόνιμα παροπλισμένοι Φαμπιάνο και Κούσουλος, αλλά και οι Μπασίρου και Γιούστε.