Home TOP NEWS Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μεταγραφική Ιανουαρίου

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μεταγραφική Ιανουαρίου


Ύστερα από πολύ καιρό η ΟΜΟΝΟΙΑ άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο της με τις πρόσφατες εμφανήσεις της απέναντι σε Βασιλεία και Εθνικό.

Στους δύο αυτούς αγώνες χρησιμοποιήθηκαν 23 ποδοσφαιριστές. Αυτό μπορεί να είναι δείγμα του βάθους που υπάρχει στην ομάδα ωστόσο ποτέ κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να λέει όχι σε περαιτέρω βελτίωση. Κι αυτή μπορεί να έρθει μέσα από κάποιες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Είναι δεδομένο πως από τον Ιανουάριο θα είναι ξανά στη διάθεση του Μπεργκ ο Ασάντε. Θα εγγραφεί ο Γκανέζος και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ. Εικάζουμε πως η προσθήκη Ασάντε θα αφορά καθαρά στη θέση του επιθετικού.

Από κει και πέρα ενδέχεται να γίνει μία κίνηση που ήταν στο πλάνο το καλοκαίρι. Πιθανολογούμε πως θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί παίκτης για τη θέση Νο. 10. Αυτός δηλαδή που θα δώσει τις βοήθειες που σίγουρα έχει ανάγκη ο Φώτης Παπουλής.

Το σίγουρο είναι πως έρχεται τον Ιανουάριο μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίοδος με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι αναγκασμένη να αφαίρει από το ρόστερ για να μπορεί να προσθέτει.