Home TOP NEWS Θα κρίνει ο Μπεργκ για Παναγή και Ουζόχο!

Θα κρίνει ο Μπεργκ για Παναγή και Ουζόχο!

Ο Ουζόχο ως γνωστόν είχε μείνει εκτός αποστολής από τον προηγούμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας με τον Χένινγκ Μπεργκ στο εν λόγω παιχνίδι να χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα τον Κωνσταντίνο Παναγή.


Ο Κύπριος πορτιέρο είναι γεγονός στην επάνοδο του στο αρχικό σχήμα, αν εξαιρέσουμε ένα σοβαρό λάθος που έκανε στην επάναληψη σε γενικές γραμμές πραγματοποιήσε σπουδαία εμφάνιση, είχε κάποιες καλές αποκρούσεις με τον Νορβηγό κόουτς να έχει ακόμα ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του για την θέση του άσσου.

Επίσης ο Ουζόχο αγωνίστηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο στο ματς με την Βασιλεία, με τον Νιγηριανό κήπερ να πραγματοποιεί επίσης σπουδαία εμφάνιση.

Με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν ο κόουτς της ομάδας μας καλείται να “ζυγίσει” τις επιλογές του και μέσα από τις προπονήσεις που απομένουν να αποφασίσει για τον τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί τα δίχτυα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι με τον Άρη.

Δεν αποκλείται φυσικά το ενδεχόμενο να δούμε τον Μπεργκ να χρησιμοποιεί τον έναν τερματοφύλακα στο παιχνίδι πρωταθλήματος και τον άλλο στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει με την Καραμπάχ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.