Home TOP NEWS Τι κάνουν μέχρι τώρα, οι αποχωρήσαντες το περασμένο καλοκαίρι

Τι κάνουν μέχρι τώρα, οι αποχωρήσαντες το περασμένο καλοκαίρι


Τέσσερεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν βασικά στελέχη της ομάδας την τελευταία διετία, αποχώρησαν αυτό το καλοκαίρι. Έφυγε οριστικά και ο Ζοέλ Περέιρα ο οποίος ήρθε αλλά δεν κατάφερε να παίξει παρά μόνο ελάχιστα την πρώτη του χρονιά.

Που βρίσκονται αυτοί και πως τα πάνε μέχρι τώρα;

Μίκαελ Λούφτνερ: Έγινε πολύς λόγος το καλοκαίρι για αυτόν. Η ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες για να τον αγοράσει από την Κοπεγχάγη ενώ και το συμβόλαιο του ήταν απαγορευτικό. Τον απέκτησε η Ουγγρική Φέχερβαρ. H χρονιά του άρχισε άσχημα αφού η ομάδα του αποκλείστηκε από την Αραράτ Αρμενία στα προκριματικά του Κόνφερενς παίζοντας και στους δύο αγώνες, βασικός στον έναν και μόλις 11 λεπτά στον άλλο. Στο πρωτάθλημα ο προπονητής Ίμρε Τσάμπιτς τον χρησιμοποίησε μόλις δύο φορές στα 12 παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα η Φέχερβαρ ενώ ο Λούφτνερ κατέγραψε άλλες δύο συμμετοχές στο κύπελλο με ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας.

Χάρης Μαυρίας: Αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι για τον Απόλλωνα. Έχει ήδη καταγράψει 10 συμμετοχές. Μία στην Ευρώπη, μία στο κύπελλο και άλλες 8 στο πρωτάθλημα εκ των οποίων οι 4 ως βασικός.

Τιάγκο: Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ του κόσμου της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε μόλις σε έναν αγώνα μέχρι σήμερα. Αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στην προετοιμασία. Επανήλθε πρόσφατα, έπαιξε 45 λεπτά με τον Εθνικό ωστόσο στο τελευταίο ματς με τον Άρη δεν χρησιμοποιήθηκε.

Βίτορ Γκόμες: Αποχώρησε ύστερα από μία διετία στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Πορτογάλος επαναπατρίστηκε για να συνεχίσει να παίζει μπάλα στη Ρίο Άβε η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας. Είναι πάντως βασικός στην ομάδα του καταγράφοντας έως τώρα 13 συμμετοχές.

Ζοέλ Περέιρα: Στην Πολωνική Λεχ Πόζναν συνεχίζει ο Ζοέλ Περέιρα. Στη μεγάλη κατηγορία της χώρας έχει αγωνιστεί έως τώρα σε 11 παιχνίδια, τα 7 ως βασικός, με την ομάδα του πάντως να κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα αφού στις πρώτες 14 αγωνιστικές είναι στην κορυφή.