Home TOP NEWS Βάζει για λίγο στην άκρη τις εγχώριες υποχρεώσεις και βλέπει ξανά Ευρώπη!

Βάζει για λίγο στην άκρη τις εγχώριες υποχρεώσεις και βλέπει ξανά Ευρώπη!

Η ήττα και η εμφάνιση της περασμένης Παρασκευής από την Ανόρθωση είναι γεγονός ότι έφερε εκ νέου κύμα απογοήτευσης και πικρίας σε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Το παιχνίδι με την Ανόρθωση όμως έχει μπει ήδη στο συρτάρι, καθώς τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Βασιλεία.

Η ομάδα μας η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου στον οποίο αγωνίζεται, θα επιδιώξει την ερχόμενη Πέμπτη (04/11) με τον κόσμο στο πλευρό της να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο κόντρα στους Ελβετούς και να κυνηγήσει ένα καλό αποτέλεσμα που θα της αναπτερώσει τις ελπίδες της για κάτι καλό στον όμιλο.

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από την ΠΑΕΕΚ και την Ανόρθωση, σίγουρα το καλύτερο “φάρμακο” θα είναι μια καλή Ευρωπαϊκή εμφάνιση, ενώ αν αυτή συνοδευτεί και με νίκη θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα και θα ανεβάσει “ψυχολογικά” τους ποδοσφαιριστές που τόσο πολύ το χρειάζονται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα μας ξεκινάει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Βασιλεία με τα γνωστά προβλήματα της και χωρίς τους Κούσουλο και Έρικ Μποτεάκ. Από εκεί και πέρα ο Νορβηγός κόουτς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ενώ δεν αποκλείεται στο ματς της Πέμπτης να δούμε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα.