Home TOP NEWS Δεκατρείς μέρες, τέσσερα καθοριστικά ματς

Δεκατρείς μέρες, τέσσερα καθοριστικά ματς


Μπορεί να εκκρεμεί ακόμη ολόκληρος ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, αλλά και η β’ φάση, ωστόσο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στη βαθμολογία και με δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο τον στόχο του πρωταθλήματος, δεν είναι καθόλου υπερβολή αν χαρακτηρίσουμε το διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων ως καθοριστικό.

Αρχίζοντας από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, και έχοντας στη συνέχεια τα παιχνίδια με Δόξα, ΑΕΛ και Αποέλ, μέχρι το τέλος του 2021, δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως σε αυτούς τους αγώνες η ομάδα πρέπει να πάρει το απόλυτο των βαθμών. Αναγνωρίζουμε πως η αποστολή μας είναι δύσκολη όμως τα περιθώρια για άλλες απώλειες πλέον δεν υπάρχουν.

Είναι απαραίτητο να μπούμε στη νέα ημερολογιακή χρονιά με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ώστε να διατηρήσουμε ακέραιες τις πιθανότητες μας για τον τίτλο.

Η ομάδα είναι συνηθισμένη πλέον στις συνεχόμενες υποχρεώσεις και πρέπει να την δούμε να ανταποκρίνεται στο απόλυτο βαθμό, στα κρίσιμα ματς που απομένουν μέχρι να αποχαιρετήσουμε την τρέχουσα χρονιά.