Home TOP NEWS Τώρα απλώνεται όλο το ρόστερ μπροστά του

Τώρα απλώνεται όλο το ρόστερ μπροστά του


Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ. Μέσα στο διάστημα που προηγήθηκε, ο Χένινγκ Μπεργκ ήταν λίγο πολύ αναγκασμένος να μετράει τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του και να τις διαχειρίζεται ανάλογα.

Στους μήνες που προηγήθηκαν, τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια σε συνδυασμό με τις κλήσεις των διεθνών μας στις Εθνικές τους, έφεραν επιπρόσθετη κόπωση αφού οι παίκτες μας έπαιζαν ουσιαστικά χωρίς ανάσα. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Δεν λέμε, ωραία εμπειρία η συμμετοχή μας σε Ευρωπαϊκό όμιλο ωστόσο είναι αλήθεια πως, από ένα σημείο και μετά, ιδιαίτερα μετά που οριστικοποιήθηκε πως δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πρόκριση, έγινε βαρίδιο. Τώρα το αποβάλλουμε από τους ώμους μας και βλέπουμε μπροστά.

Επιπρόσθετα, η επόμενη κλήση των διεθνών, εξαιρουμένων των Αφρικανών, είναι προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Μάρτιο. Οπότε πλέον ο Χένινγκ Μπεργκ μπορεί να νιώθει πως λύνονται τα χέρια του σε ότι αφορά στις επιλογές που θα μπορεί να κάνει στα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Απεδείχθη πως όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να ανταποκριθούν σε ψηλό επίπεδο και πλέον ολόκληρο το ρόστερ, εξαιρουμένων των τραυματιών, απλώνεται μπροστά στον προπονητή μας και θα έχει την δυνατότητα/πολυτέλεια να επιλέγει ότι καλύτερο θεωρεί αυτός, σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.