Home TOP NEWS Με απουσίες αλλά… με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Με απουσίες αλλά… με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η σκέψη και το μυαλό είναι στραμμένο αποκλειστικά στο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς.


Η ομάδα μας θα μεταβεί στο Μακάρειο Στάδιο με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών για να μπορέσει να συνεχίσει την αντεπίθεση της και για να κρατηθεί σε πορεία διεκδίκησης.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ θα πάει στο ματς με την Δόξα με αρκετές και σημαντικές απουσίες, όπως είναι του τιμωρημένου Παπουλή, αλλά και των τραυματιών Φαμπιάνο, Κούσουλου, Γκόμεθ και Γιούστε.

Ο Νορβηγός κόουτς μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ γνωρίζει τα αγωνιστικά δεδομένα του και τις απουσίες που θα έχει και μέσα από τις προπονήσεις και τις επιλογές του θα προσπαθήσει να καλύψει επάξια το κενό αυτών που θα απουσιάζουν.

Σχεδόν άπαντες είναι σε θέση να πάρουν φανέλα βασικού, καθώς ο Χένινγκ Μπεργκ με το ροτέισιον που έκανε σε Κύπρο και Ευρώπη χρησιμοποιήσε 24 ποδοσφαιριστές και μπορούμε να πούμε ότι τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους ανά πάσα στιγμή και όποτε χρειαστούν.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι όποιοι κι αν κληθούν να αγωνιστούν θα χρειαστεί να δώσουν το 100% έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει στη νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να μπορέσει να πάει στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Αποέλ που ακολουθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.