Home TOP NEWS Μπεργκ: «Πάμε για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε πάντα…»

Μπεργκ: «Πάμε για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε πάντα…»


Ο προπονητής της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, τη νίκη σε βάρος της ΑΕΛ, αναφέρθηκε σε Τζιωνή και Μιξ, ενώ έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με το Αποέλ: Δεν αλλάζει κάτι. Θα προετοιμαστούμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι από το 17′ και θα δώσουμε τα πάντα.

Για τη σημασία του παιχνιδιού: Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τους αγώνες μας. Κάποτε το κάνουμε, άλλες φορές όχι. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε κάθε φορά. Είχαμε τώρα μία καλή νίκη απέναντι στην ΑΕΛ. Σίγουρα παίζουμε με το Αποέλ, θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε.

Για τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ: Θεωρώ ήταν ένα συμπαγές παιχνίδι. Είχαμε καλή νοοτροπία, καλή συγκέντρωση και προσήλωση. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ και αμυντικά ήμασταν συμπαγείς. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πιέσαμε πολύ και θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι θα κερδίσουμε. Έγινε πολύ καλή δουλειά από τους παίκτες.

Για τον Τζιωνή και το γκολ που πέτυχε: Είναι καλό το να μπορεί να βρίσκεται σε θέσεις για γκολ. Είναι καλό το ότι σκόραρε. Είναι πολύ καλό να τον βλέπω να βελτιώνεται και ξέρω ότι έχει και την ποιότητα.

Για την προσαρμογή του Μιξ στην ομάδα: Είναι μαζί μας από το καλοκαίρι. Είναι καλός παίκτης και μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις. Ήταν δύσκολο για αυτόν όταν ήρθε γιατί δεν ήταν 100 τοι εκατό έτοιμος, όμως χρειάστηκε να παίξει ανεξάρτητα από αυτό. Έχει κάνει καλή δουλειά, είμαστε ευγνώμονες για τη συνεισφορά του και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να δίνει ότι μπορεί.

Το μύνημα του προς τον κόσμο: Θέλω να τους ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, ελπίζω να ευχαριστηθούν τις γιορτές με τις οικογένεις τους και να έρθουν να μας υποστηρίξουν απέναντι στο Αποέλ και να βοηθήσουν τους παίκτες. Πάντα το κάνουν και είναι καλό που έχουμε τη στήριξη τους.