Home TOP NEWS Ο Κίκο για το παιχνίδι με την Δόξα

Ο Κίκο για το παιχνίδι με την Δόξα

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κίκο μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής το οποίο θα γίνει στο Μακάρειο Στάδιο με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς.


Επίσης αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα, το γεμάτο πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ τόνισε πως πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα.

Οι τοποθετήσεις του:

Εκτός έδρας αγώνας με την Δόξα. Τι είδους αγώνα περιμένεις; “Όπως πάντα στο πρωτάθλημα για εμάς θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί οι ομάδες κλείνονται και παλεύουν απέναντι μας. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι”.

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα με πολλούς παίκτες να επιλέγονται από το προπονητή. Ποιο είναι το σχόλιο σου γι΄αυτό; “Είναι καλό για τον προπονητή να έχει αυτές τις επιλογές, γιατί όλοι οι παίκτες δείχνουν καθημερινά τι δουλειά κάνουν. Είναι καλό όχι μόνο για τον προπονητή αλλά και για όλους τους παίκτες που παίζουν, διότι υπάρχει ανταγωνισμός που είναι καλό για τον Σύλλογο και για την ομάδα. Με τα τελευταία αποτελέσματα ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα”.

Έχουμε ένα πολύ βαρυφορτωμένο πρόγραμμα τώρα με 3 παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό; “Ναι ξεκινήσαμε από τον Ιούλη με παιχνίδια κάθε βδομάδα. Μερικές φορές έχουμε 2-3 παιχνίδια την βδομάδα. Ξέρω ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Η Ευρωπαϊκή μας πορεία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Είναι πιο εύκολο για εμάς να επικεντρωθούμε μόνο στο πρωτάθλημα τώρα και να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι ξέρουν πως στα τελευταία παιχνίδια του Κόνφερενς Λιγκ θέλαμε να πάρουμε βαθμούς και νίκες αλλά συγκεντρωνόμασταν περισσότερο στο πρωτάθλημα”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του: