Home TOP NEWS Οι εφτά της σημερινής εντεκάδας που προέρχονται από 90λεπτο και οι άλλοι...

Οι εφτά της σημερινής εντεκάδας που προέρχονται από 90λεπτο και οι άλλοι τέσσερεις


Ο τελευταίος αγώνας της ομάδας έγινε την Τετάρτη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε την πρότελευταία της εκκρεμότητα στο πρωτάθλημα με ιδανικό τρόπο, κερδίζοντας την ΑΕΛ. Σήμερα κλείνει και το τελευταίο της χρωστούμενο για να συμπληρώσει τα παιχνίδια της.

Είναι γνωστή η εντεκάδα σήμερα αφού το παιχνίδι θα συνεχιστεί μετά τη διακοπή της 29ης Νοεμβρίου. Ουζόχο, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Σέχου, Μιξ, Γκόμεθ, Τζιωνής, Λοϊζου, Παπουλής και Τσέποβιτς ήταν οι επιλογές του Μπεργκ.

Από αυτούς τους ποδοσφαιριστές οι Ουζόχο και Γκόμεθ δεν έπαιξαν καθόλου κόντρα στην ΑΕΛ ενώ οι Λοϊζου και Τσέποβιτς αγωνίστηκαν για ένα τέταρτο πριν τέσσερεις ημέρες. Ο Παπουλής αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις όπως και ο Τζιωνής.

Δεν αντικαταστάθηκαν οι Λανγκ, Χούμποτσαν, Σέχου, Λάτσιακς και Μιξ. Διατηρεί πάντως το τελευταίο διάστημα έναν καλό ρυθμό η ομάδα, είχε τρεις μέρες για να προετοιμαστεί κατάλληλα για να παίξει σήμερα τα 75 λεπτά που υπολοίπονται για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι και περιμένουμε να τη δούμε ξανά να αποδίδει σε ένα καλό επίπεδο.